• Sem Oliekan naar FC Utrecht

    Sem Oliekan die huidig in de O8-1 speelt bij PVCV zal na de zomer de overstap maken naar FC Utrecht O8-1. Dit is mogelijk omdat Sem op dit moment eigenlijk pas de onder 7 leeftijd heeft. Vanaf het eerste moment dat Sem een stap op het veld had gezet bij PVCV binnen de Benjamins was duidelijk dat hij over veel voetbal talent beschikt. Dat was ook de reden dat hij eigenlijk vanaf de start in een groep spelers terecht kwam van een jaar ouder.

    Dit jaar viel hij positief op bij een aantal wedstrijden van zijn huidige O8-1 team en van daaruit mocht hij mee gaan trainen bij FC Utrecht. Na een aantal trainingen was FC Utrecht er wel uit dat Sem een talentvolle speler is en van daaruit mag hij na de zomer dus bij onze partner club uit de domstad komen spelen. Naast Sem trainen er momenteel nog meerdere spelers van het talentvolle O8-1 team van trainers Hugo Hopstaken en Michael Oliekan mee bij FC Utrecht. Maar Sem is nu op dit moment al de 3e speler die na de zomer vanuit PVCV de overstap zal maken naar FC Utrecht. 

     Daar zijn we als PVCV trots op en geeft aan dat er veel talent loopt bij ons als vereniging. We wensen Sem na de zomer in ieder geval veel succes bij FC Utrecht en hopen dat hij met name met veel plezier zich kan doorontwikkelen als speler. Tot aan de zomer kunnen we in ieder geval nog genieten van zijn voetbal kwaliteiten bij PVCV.