• Schrijf je nu in voor de Scheidsrechterscursus bij PVCV!

  18 sep 2018
 • Ben jij een ouder die z’n kind wil gaan fluiten nu het team 11x11 is gaan spelen? Wil jij wat extra beweging op zaterdag of zondag door een wedstrijdje (of twee) te fluiten bij PVCV? Ben jij die O15, O16, O17 of O19 speler die een wedstrijdje wil fluiten van een jonger team? Of heb je gewoon interesse in het vak van scheidsrechter, assistent scheidsrechter (grensrechter) en wil je de spelregels goed onder de knie krijgen?

  Meld je dan aan voor de cursus verenigingsscheidsrechter bij PVCV! 

  De cursus wordt gegeven in de kantine van PVCV en zal onder leiding staan van de KNVB terwijl er ook Praktijkbegeleiders aanwezig zullen zijn. De opleiding bestaat uit een cursusdeel (4 bijeenkomsten met praktijk) en een ervaringsdeel (het leiden van wedstrijden binnen de vereniging). 

  De avond waarop de cursus wordt gegeven op woensdagavond en start om 19:00 uur en duurt tot 22:00 uur.

  Na deze praktijkgerichte verenigingsopleiding scheidsrechter veldvoetbal kun je met voldoende ‘bagage’ aan de slag kunt bij 11 tegen 11-wedstrijden bij je club. Tijdens de opleiding oefen je op het veld met leiding geven aan 22 spelers en het toepassen van de spelregels.

  Aanmelden kan via de scheidsrechterscommissie door een mailtje te sturen met onderstaande gegevens naar jeugdscheidsrechter@pvcv.nl:

  -       Naam

  -       Geboortedatum

  -       Telefoonnummer

  -       KNVB Nummer (indien geen KNVB nummer ?? dit vermelden)

  -       E-mailadres

   

  Zodra we voldoende aanmeldingen hebben, gaan we je informeren welke woensdagen de cursus wordt gegeven. 

  Meer informatie over de cursus vind je op: https://www.knvb.nl/assist/assist-scheidsrechters/opleidingen/verenigingsscheidsrechter

  De scheidsrechterscommissie