• Schrijf je nu in voor de PVCV Mei voetbaldagen!

  12 apr 2023
 • De komende Mei vakantie zijn er weer voetbaldagen bij PVCV. Deze Mei vakantie zijn ze op dinsdag 2 en woensdag 3 mei 2023. Twee dagen lekker bezig zijn met voetbal in combinatie met veel plezier beleven en teambuilding met voetbalvriendjes is het grote doel van de PVCV voetbaldagen. Er is goed weer besteld dus gaat het voor zeker twee dagen een voetbalfeest worden.

  Beide dagen zal er van 9.30 tot 17.00 een uitgebreid en gevarieerd voetbalprogramma zijn op het complex van PVCV.

  Het programma bestaat beide dagen uit trainingen, verschillende voetbalspelletjes en wedstrijdvormen waarbij het onmogelijk is om jezelf te gaan vervelen. We gaan in ieder geval weer groots uitpakken om een mooi programma aan te gaan bieden aan de deelnemers.

  De voetbaldagen zijn bedoeld voor alle kinderen vanaf de benjamins landen (JO6) tot aan JO13 spelers (5 tot 13 jaar). Ook broertjes, zusjes of vriendjes die niet lid zijn van PVCV zijn welkom om mee te doen aan deze voetbaldagen. Qua groepsindeling wordt je ingedeeld bij team- en/of leeftijdgenoten. Je kan ook een verzoek doorgeven om bij eventuele andere voetbalvriendjes te worden geplaatst.

  De kosten voor deelname aan de voetbaldagen zijn €90. Dit is inclusief het volledige twee daagse programma maar ook al het eten en drinken gedurende die twee dagen. Daarnaast ontvangen alle deelnemers aan het einde van de voetbaldagen ook een aandenken en maken ze kans om mooie prijzen te winnen.

  Wil je absoluut mee doen aan de PVCV Mei Voetbaldagen? Schrijf je dan nu gelijk in want vol is vol ! Stuur een mail naar voetbaldagen@pvcv.nl met onderstaande gegevens:

  - Naam deelnemer(s)

  - Leeftijd deelnemer(s)

  - Club en elftal waar je in speelt

  - Eventuele verzoeken qua groepsindeling

  Let op: aan de voetbaldagen kunnen een maximaal aantal deelnemers deelnemen waarbij vol is vol wordt gehanteerd. Schrijf je dus tijdig in om zeker te zijn van deelname.