• UPDATE: nog paar inschrijvingen nodig! Schrijf je in voor de Scheidsrechterscursus!

  11 sep 2020
 • We merken nog dat niet alle teams met de behoefte aan een scheidsrechter op de hoogte zijn om een scheidsrechter binnen het team op te leiden via de scheidsrechterscursus. We hebben een al aantal aanmeldingen gehad, maar hebben er nog een paar nodig om de cursus bij PVCV te houden. 

  Het is goed voor met name de JO13 teams te realiseren dat er op dit moment geen scheidsrechters zijn om te faciliteren vanuit de club. Spelregels en de scheidsrechters zijn belangrijk om discussies en geruzie op en langs het veld te voorkomen. De spelregels zijn vanaf de JO13 (11x11) wezenlijk anders dan tot JO12(8x8). Zorg daarom voor 1 of 2 ouders die goed op de hoogte zijn van de regels en een wedstrijd goed kunnen leiden.

  Aanmeldingen tot en met uiterlijk maandag 21 September!

  De Scheidsrechterscommissie


  Schrijf je in voor de Scheidsrechterscursus!


  We merken dat er weer behoefte komt aan scheidsrechters en grensrechters. De laatste cursus was twee seizoenen geleden dus hebben zijn er weer lichtingen (geboorte jaar 2008 en 2007 (JO13 en JO14) zonder scheidsrechtersopleiding. Ook merken we bij de oudere jeugd en de senioren weer dat we scheidsrechters te kort komen.

  Dus wil jij je eigen team of dat van een ander wekelijks of om de week uit de brand helpen door scheids- of grensrechter te zijn met kennis van zaken? Beweeg jij liever op het veld, dan te hangen langs de kant?

  Doe dan mee aan de KNVB-cursus Verenigingsscheidsrechter in het najaar! We zoeken naar een minimale 12 personen en maximaal 18 personen die de cursus willen volgen. Er zijn géén kosten voor jou aan verbonden.

  De cursus wordt gegeven in de kantine van PVCV en zal onder leiding staan van een KNVB-scheidsrechter, terwijl er ook Praktijkbegeleiders aanwezig zullen zijn.

  De opleiding bestaat uit een cursusdeel (4 bijeenkomsten met praktijk) en een ervaringsdeel (het leiden van wedstrijden binnen de vereniging). Tijdens de opleiding oefen je op het veld met leiding geven aan 22 spelers en het toepassen van de spelregels.

  De avond waarop de cursus wordt gegeven op een woensdagavond en start om 19:00 uur en duurt tot 22:00 uur.

  Je rondt de cursus af met een diploma Verenigingsscheidsrechter en krijg je de scheidsrechter badge. Na deze praktijkgerichte verenigingsopleiding scheidsrechter veldvoetbal kun je met voldoende ‘bagage’ aan de slag kunt bij 11 tegen 11-wedstrijden bij PVCV.

  Meer gedetailleerde informatie bij de KNVB
  Meer informatie over de cursus vind je op: https://www.knvb.nl/assist/assist-scheidsrechters/opleidingen/verenigingsscheidsrechter

  Schrijf je in voor 30 Augustus!
  Zodra we voldoende aanmeldingen hebben, gaan we je informeren welke woensdagen de cursus wordt gegeven. 

  Aanmelden
  Hoe kan je aanmelden? Stuur een email met de volgende gegevens naar tjc.secretariaat@pvcv.nl onder vermelding van Inschrijven Scheidsrechterscursus. 

  Voornaam en achternaam:

  Geboortedatum:

  Adres, postcode en woonplaats:

  PVCV Team:

  Bondsnummer: (indien geen bondsnummer dat graag vermelden)

  Telefoonnummer:

  Email: 


  De scheidsrechterscommissie