• Rabo Clubsupport levert PVCV een mooi bedrag op

  11 nov 2021
 • Donderdagavond waren medewerkers van de Rabobank en alle deelnemende verenigingen en stichting te gast in onze kantine voor de uitreiking van de prijzen van Rabo ClubSupport.

  Na mooie verhalen van met name Chantalle Zijderveld, paralympisch kampioene in Tokio zijn de cheques overhandigd aan de deelnemers. PVCV heeft tezamen met 3 andere deelnemers het hoogste bedrag, 3000 euro,  in ontvangst mogen nemen. 

  Het bedrag zullen gebruiken om 20 à 25 jeugdleden op te leiden als jeugdtrainer door een KNVB pupillen trainerscursus aan te bieden. Wij willen dat onze jeugdleden naast het voetballen ook zich kunnen ontwikkelen op persoonlijk vlak als trainer/coach. Met deze cursus willen we onze jeugdtrainers de mogelijkheid geven om met veel zelfvertrouwen en plezier onze jeugdige voetballers te trainen en coachen.

  Ook op deze avond mocht onze Supportersvereniging van PVCV een mooie cheque met een bedrag van 1253,06 euro in ontvangst nemen. Dit is natuurlijk ook geweldig van onze Supportersvereniging.

  We zijn enorm dankbaar dat de Rabobank elk jaar een mooi bedrag beschikbaar stelt aan onze vereniging. We willen natuurlijk alle leden en anderen bedanken voor hun stem aan PVCV en Supportersvereniging.