• UPDATE: PVCV Zomer Kick-off Voetbaldagen op 23, 24 en 26 Augustus! Nog een paar plaatsen beschikbaar!

  18 jul 2021
 • PVCV Zomer Kick-off Voetbaldagen op 23, 24 en 26 Augustus!

  De laatste week van de zomervakantie zijn er net zoals afgelopen seizoen drie kick-off voetbaldagen bij PVCV. Dit jaar zijn ze op maandag 23, dinsdag 24 en donderdag 26 augustus. Dit evenement is bedoeld om de vakantie op een leuke manier af te sluiten voor de kinderen en tevens ook het nieuwe seizoen op een geweldige manier te starten. Drie dagen lekker bezig en in beweging zijn in combinatie met veel plezier beleven en teambuilding met voetbalvriendjes is het doel. Een ideale kick-off en start van het nieuwe voetbalseizoen.

  Op maandag 23 en dinsdag 24 augustus zal er van 9.30 tot 17.00 een voetbalprogramma zijn bij PVCV. En op donderdag 26 augustus zullen we als afsluiting van de 3 daagse naar het pretpark Duinrell gaan (optie)! We zullen grootser dan ooit gaan uitpakken met een gevarieerd programma vol trainingen, wedstrijden, voetbalspellen en dus een PVCV pretparkdag. Gedurende de drie dagen zullen er veel hoogtepunten zijn waar het onmogelijk is dat de deelnemers zich zullen vervelen. We zullen er als organisatie alles aan doen dat iedereen leuke dagen beleeft.

  Er zijn twee mogelijkheden qua deelname. Namelijk optie 1 deelname aan beide voetbaldagen op dus maandag 23 en dinsdag 24 augustus. En optie 2 deelname aan alle 3 de dagen en naast de 2 voetbaldagen ook mee te gaan naar pretpark Duinrell op donderdag 26 augustus. Je kan niet kiezen om alleen mee naar Duinrell te gaan. Dit kan alleen dus in combinatie met deelname aan alle 3 de dagen.

  De dagen zijn bedoeld voor alle kinderen die volgend jaar starten in de Champions League van de benjamins (JO7) tot aan JO13 spelers (5 tot 13 jaar). Ook broertjes , zusjes of vriendjes die niet lid zijn van PVCV mogen mee doen aan onze voetbaldagen. Qua groepsindeling word je ingedeeld bij team- en/of leeftijdgenoten. Je kan ook een verzoek doorgeven om bij eventuele andere voetbalvriendjes te worden geplaatst.

  De kosten voor optie 1 en dus deelname aan de 2 voetbaldagen op maandag 23 en dinsdag 24 augustus is €90. Dit is inclusief het volledige programma en eten en drinken gedurende die 2 dagen.

  De kosten voor optie 2 en dus de volledige 3 dagen is slechts €100. Dit is dan inclusief de 3e dag naar het pretpark Duinrell.

  Naar de pretpark dag op donderdag 26 augustus kunnen er ook ouders mee als begeleider. Deze ouders verzorgen dan tevens voor het vervoer van een aantal kinderen. De kosten om als begeleider mee te gaan zijn slechts €12.50. Graag bij inschrijving aangeven als je mee wil gaan als begeleider/rij-ouder op donderdag 26 augustus.

  Wil je absoluut mee doen aan de PVCV Zomer Kick-off Voetbaldagen? Schrijf je dan nu gelijk in want vol is vo! Stuur een mail naar voetbaldagen@pvcv.nl met onderstaande gegevens:
  - Naam deelnemer(s)  
  - Leeftijd deelnemer(s)  
  - Club en elftal waar je komend seizoen in speelt  
  - Optie 1 ( 2 voetbaldagen ) of Optie 2 ( volledige 3 dagen )
  - Eventuele verzoeken qua groepsindeling  
  - Indien je voor optie 2 hebt gekozen graag aangeven of er een ouder wel of niet mee wil gaan of niet als begeleider/rij-ouder op 26 augustus naar Duinrell.

  Let op: aan de voetbaldagen kunnen een maximaal aantal deelnemers deelnemen waarbij vol is vol wordt gehanteerd. Schrijf je tijdig in om zeker te zijn van deelname.