• PVCV Zomer kick-off Voetbaldagen 19 t/m 21 augustus inschrijving geopend!

  1 jul 2024
 • De laatste week van de zomervakantie zijn er net zoals afgelopen seizoenen drie kick-off voetbaldagen bij PVCV. Dit jaar zijn ze op maandag 19, dinsdag 20 en woensdag 21 augustus. Dit evenement is bedoeld om de vakantie op een leuke manier af te sluiten voor de kinderen en tevens ook het nieuwe seizoen op een geweldige manier te starten. Drie dagen lekker bezig en in beweging zijn in combinatie met veel plezier beleven en teambuilding met voetbalvriendjes is het doel. Een ideale kick-off en start van het nieuwe voetbalseizoen bij PVCV!

   

  Op maandag 19 en dinsdag 20 augustus zal er van 9.30 tot 17.00 een voetbalprogramma zijn bij PVCV. En op woensdag 21 augustus zullen we als afsluiting van de 3 daagse naar het pretpark Drievliet gaan (optie)! We zullen op woensdag 21 augustus om 9.30 vertrekken vanuit PVCV en daar rond 17.00 terugkeren vanuit Drievliet.

  We zullen tijdens de zomer Kick-off voetbaldagen dus groots gaan uitpakken met een gevarieerd programma vol trainingen, wedstrijden, voetbalspellen en dus een PVCV pretparkdag. Gedurende de drie dagen zullen er veel hoogtepunten zijn waar het onmogelijk is dat de deelnemers zich zullen vervelen. De dagen zullen met name begeleid gaan worden door de PVCV onderbouw selectie (hoofd) trainers.

  Er zijn twee mogelijkheden qua deelname. Namelijk optie 1 deelname aan beide voetbaldagen op dus maandag 19 en dinsdag 20 augustus. En optie 2 deelname aan alle 3 de dagen en naast de 2 voetbaldagen ook mee te gaan naar pretpark Drievliet op woensdag 21 augustus. Je kan niet kiezen om alleen mee naar Drievliet te gaan. Dit kan alleen dus in combinatie met deelname aan alle 3 de dagen.

  De dagen zijn bedoeld voor alle kinderen die volgend jaar starten in de Landen van de benjamins (JO6) tot aan JO13 spelers (5 tot 13 jaar). Ook broertjes , zusjes of vriendjes die niet lid zijn van PVCV mogen mee doen aan deze voetbaldagen. Qua groepsindeling wordt je ingedeeld bij team- en/of leeftijdgenoten. Je kan ook een verzoek doorgeven om bij eventuele andere voetbalvriendjes te worden geplaatst.

  De kosten voor optie 1 en dus deelname aan de 2 voetbaldagen op maandag 19 en dinsdag 20 augustus is slechts €99. Dit is inclusief het volledige 2 daagse programma en eten en drinken gedurende die 2 dagen.

  De kosten voor optie 2 en dus de volledige 3 dagen is slechts €120. Dit is dan inclusief de 3e dag naar het pretpark Drievliet.

  Naar de pretpark dag op woensdag 21 augustus kunnen er ook ouders mee als begeleider. Deze ouders verzorgen dan tevens voor het vervoer van een aantal kinderen. De kosten om als begeleider mee te gaan zijn slechts €20. Graag bij inschrijving aangeven als je mee wil gaan als begeleider/rij-ouder op woensdag 21 augustus.

  Wil je mee doen aan de PVCV Zomer Kick-off Voetbaldagen? Schrijf je dan nu gelijk in want vol is vol! Stuur een mail naar voetbaldagen@pvcv.nl met onderstaande gegevens:

  - Naam deelnemer(s)

  - Leeftijd deelnemer(s)

  - Club en elftal waar je komend seizoen in speelt

  - Optie 1 (2 voetbaldagen) of Optie 2 (volledige 3 dagen)

  - Eventuele verzoeken qua groepsindeling

  - Indien je voor optie 2 hebt gekozen graag aangeven of er een ouder wel of niet mee wil gaan als begeleider/rij-ouder op 21 augustus naar Drievliet.

  Let op: aan de voetbaldagen kunnen een maximaal aantal deelnemers deelnemen waarbij vol is vol wordt gehanteerd. Schrijf je dus tijdig in om zeker te zijn van deelname.