• Vind jij het leuk om een wedstrijd in goede banen te leiden? Wil jij actief zijn binnen een leuke vereniging en hiernaast ook nog sportief bezig zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!

    PVCV Vleuten is de laatste jaren hard gegroeid en dat is terug te zien in het aantal teams. Zelfs op de zondag is PVCV met minimaal 8 teams goed vertegenwoordigt in de regio Utrecht. Voor het in goede banen leiden van de wedstrijden op deze zondagen is PVCV op zoek naar (extra) scheidsrechters. Naast dat je dus actief bezig bent staat er tegenover het fluiten van wedstrijden ook nog een vergoeding. Daarnaast betalen wij je KNVB lidmaatschap en natúúrlijk een drankje voor tijdens en na de wedstrijd. Hiernaast zou PVCV je kunnen ondersteunen met het doen van een opleiding tot scheidsrechter, ook kun je ook een beroep doen op ervaren begeleiders die KNVB gecertificeerd zijn. In overleg kun jij aangeven op welke zondagen je zou willen fluiten wat jou voorkeurstijd is welk team jij zou willen fluiten en hoe vaak je op het veld zou willen staan.

     

    Dus ben jij geïnteresseerd of ken je iemand en ben je benieuwd naar de geboden opties mail dan naar seniorencommissie@pvcv.nl