• !UPDATE! PVCV Voetbalkamp editie 2022 nog enkele plekken vrij !

  24 mei 2022
 • PVCV Voetbalkamp editie 2022 laatste 18 plekken beschikbaar !  
   
  Na twee Corona jaren afwezigheid is het leukste PVCV weekend eindelijk weer terug van weg geweest ! Het PVCV Voetbalkamp zal dit seizoen gaan plaats vinden van vrijdag 1 tot zondag 3 juli in onze vertrouwde Stayokay locatie Apeldoorn.   
   
  We zullen onder andere gaan voetballen in het stadion van AGOVV en 1 van de grootste zwembaden van Nederland bezoeken. Er zijn nog 18 laatste plekken beschikbaar om de gezellige PVCV groep compleet te maken !  

  Het PVCV voetbalkamp is bedoeld voor de onder 8, onder 9, onder 10, onder 11 , onder 12 en onder 13 jeugdleden van PVCV. De kinderen zullen worden ingedeeld in groepen op eigen leeftijd en worden daarnaast bij elkaar op de kamer ingedeeld bij vriendjes en teamgenoten. Verzoeken hiervoor kan je doorgeven bij je aanmelding.

   
  Zowel kinderen al begeleiders kunnen mee naar het PVCV voetbalkamp waarbij we vol is vol hanteren. Iedereen zal overnachten in een 4 , 6 of 8 persoon kamer. Alle kamers beschikken uiteraard over bedden maar ook eigen wc en badkamer. Daarnaast is ook alles qua beddengoed geregeld zodat je daarvoor niks van thuis hoeft mee te nemen. Het voetbalkamp zal dus plaatsvinden bij de mooie en bosrijke Stayokay in Apeldoorn. Deze zal volledig voor PVCV zijn dit weekend wat betekent dat er geen andere mensen/gasten bij de Stayokay zijn tijdens ons voetbalkamp.

  Het 3 daagse voetbalkamp (1 t/m 3 juli) staat vol met leuke activiteiten zoals uiteraard verschillende voetbalonderdelen maar ook leuke afwisselende fun activiteiten. Als organisatie zullen we er alles aan doen om er het leukste voetbalweekend van het jaar van te maken. De kosten voor het voetbalkamp 2022 zijn € 139,- voor kinderen en begeleiders per persoon. Dit is een bedrag waarbij alles inclusief is voor alle deelnemers.

  * 2 overnachtingen in een 4 , 6 of 8 persoonskamer
  * Alle maaltijden, ontbijt, lunch en diner, zijn verzorgd in buffetvorm
  * Regelmatig drankjes en tussendoortjes gedurende het weekend
  * Een volledig verzorgd programma met veel voetbal maar ook veel ontspanning en afwisselende   activiteiten.
  * Aan het einde van het kamp ontvangt elke deelnemer een leuke herinnering

  Begeleiders die mee gaan dienen over een auto te beschikken in verband met het vervoer van de kinderen. We hebben minimaal 25 begeleiders nodig die mee gaan zodat we daarmee genoeg vervoer hebben om alle kinderen te kunnen vervoeren.

  De betaling van het voetbalkamp kan volledig in 1 keer worden overgemaakt maar kan in overleg ook in termijnen betaald worden. Wij denken daarin graag mee zodat het voor iedereen die graag mee wil mogelijk is deel te nemen.

  Het voetbalkamp is een ideaal weekend om het voetbalseizoen met je vriendjes en teamgenoten op een leuke manier af te sluiten. De eerdere edities waren altijd volledig vol qua deelnemers en een groot succes met een gezellige groep PVCV mensen. Het kamp is zowel voor de kinderen als begeleiders een groot voetbalfeest!

  Wil je absoluut mee naar het PVCV voetbalkamp schrijf je dan nog in via onderstaande manier.

  Stuur een mail naar voetbalkamp@pvcv.nl met onderstaande gegevens:   

  • Naam deelnemer (of deelnemers bij meerdere kinderen). 
  • Leeftijd deelnemer  
  • Huidige PVCV team deelnemer  
  • 06 nummer ouders  
  • Eventueel verzoek kamer indeling 


  Mits 1 van de ouders als begeleider mee wilt graag dit aangeven met daarbij voor en achternaam begeleider vermeld bij inschrijving.


  Let op pas als je een antwoord uiterlijk binnen uiterlijk 24 uur terug krijgt van ons is de inschrijving bij ons binnen gekomen en dan ook bevestigd. Na de betaling is de inschrijving dan volledig definitief.

  Als het maximaal aantal inschrijvingen binnen zijn zullen we inschrijving sluiten en dat communiceren via de verschillende kanalen. Schrijf je dus tijdig in want vol is dus vol !   

   

  Als organisatie kijken we in ieder geval al erg uit naar eindelijk weer een gezellig PVCV voetbalkamp ter afsluiting van het seizoen !