• Laatste plekken, meld je nu aan voor het PVCV Voetbalkamp 2019!

  Inmiddels zijn er voor het laatste en meestal leukste PVCV evenement van het seizoen het PVCV Voetbalkamp 100 aanmeldingen binnen gekomen. Het PVCV Voetbalkamp vind dit seizoen plaats van 28 t/m 30 juni in Apeldoorn. Daar zal de gehele plaatselijke Stayokay dat weekend voor PVCV zijn. Er kunnen maximaal 120 mensen mee omdat er zoveel bedden beschikbaar zijn en dat betekend dat er op dit moment nog circa 20 plekjes vrij zijn voor de laatste liefhebbers.


  Het PVCV voetbalkamp is bedoeld voor de onder 8, onder 9, onder 10, onder 11, onder 12 en onder 13 jeugdleden van PVCV of eventueel vriendjes van andere verengingen. De kinderen zullen worden ingedeeld in groepen op eigen leeftijd en kunnen bij elkaar op de kamer bij vriendjes en teamgenoten ingedeeld worden. Als er verzoeken zijn om bij vriendjes in de kamer te komen kan dit dus worden doorgegeven.

  Net zoals de vorige edities kunnen er dus 120 kinderen en begeleiders mee naar het voetbalkamp. Iedereen zal overnachten in 4 , 6 of 8 persoon kamers. Alle kamers beschikken over bedden maar ook eigen wc en badkamer. Daarnaast is ook alles qua beddengoed geregeld zodat je daarvoor niks van thuis hoeft mee te nemen. Het voetbalkamp zal dus plaatsvinden bij de mooie en bosrijke Stayokay in Apeldoorn. Deze zal volledig voor PVCV zijn dit weekend wat betekent dat er geen andere mensen/gasten bij de Stayokay zijn tijdens ons voetbalkamp.

  Het 3 daagse voetbalkamp (28 t/m 30 juni) staat vol met leuke activiteiten zoals uiteraard verschillende voetbalonderdelen maar ook gaan we zwemmen en een pretpark bezoeken. Als organisatie zullen we er alles aan doen om er het leukste voetbalweekend van het jaar van te maken. De kosten voor het voetbalkamp 2019 zijn € 139,- voor kinderen en begeleiders per persoon. Dit is een bedrag waarbij alles inclusief is voor alle deelnemers.

  • 2 overnachtingen in een 4 , 6 of 8 persoonskamer
  • Alle maaltijden, ontbijt, lunch en diner, zijn verzorgd in buffetvorm
  • Regelmatig drankjes en tussendoortjes gedurende het weekend
  • Een volledig verzorgd programma met veel voetbal maar ook veel ontspanning zoals zwemmen en een pretpark middag
  • Aan het einde van het kamp ontvangt elke deelnemer een leuke herinnering

  Begeleiders die mee gaan dienen over een auto te beschikken in verband met het vervoer van de kinderen. Voor deelname geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. De betaling kan volledig in 1 keer worden overgemaakt maar kan in overleg ook in termijnen betaald worden. Wij denken daarin graag mee zodat het voor iedereen die graag mee wil mogelijk is deel te nemen.

  Het voetbalkamp is een ideaal weekend om het voetbalseizoen met je vriendjes en teamgenoten op een leuke manier het PVCV voetbal jaar af te sluiten. De eerdere 4 edities waren altijd volledig vol qua deelnemers en een groot succes met een gezellige groep PVCV mensen. Het kamp is daarmee zowel voor de kinderen als begeleiders een groot voetbalfeest!

  Wil je absoluut mee naar het PVCV voetbalkamp schrijf je dan nog in via onderstaande manier.

   

  Stuur een mail naar pvcv-voetbalkamp@hotmail.com met onderstaande gegevens. 

  • Naam deelnemer (of deelnemers bij meerdere kinderen).
  • Leeftijd deelnemer 
  • Huidige PVCV team deelnemer 
  • 06 nummer ouders 
  • Eventueel verzoek kamer indeling

  Wil je als ouder mee naar het voetbalkamp dan graag vermelden in de mail dat je mee wilt gaan als begeleider met voor en achternaam daarbij. Let op pas als je een antwoord uiterlijk binnen een dag terug krijgt van ons is de inschrijving bij ons binnen gekomen en dan ook bevestigd. Na de betaling is de inschrijving dan volledig definitief.

  Bij 120 aanmeldingen zullen we de inschrijving sluiten en dat communiceren via de website, app en Facebook. Bij geen bericht is de inschrijving dus gewoon open en is inschrijven mogelijk.

  Als organisatie kijken we nu al uit naar een gezellig PVCV voetbalkamp en een mooie 5e editie.