• PVCV Voetbalkamp

  Het voetbalkamp van PVCV is een ideaal weekend om het voetbalseizoen met je vriendjes en teamgenoten op een leuke manier af te sluiten. De eerdere edities waren na een paar dagen volledig vol qua deelnemers en een groot succes met een gezellige groep PVCV mensen. Het kamp is daarmee zowel voor de kinderen als begeleiders een voetbalfeest!

  PVCV organiseert het voetbalkamp voor de voetballers vanaf JO9 tot en met JO13. Meestal is dit in het laaste weekend van Juni of het eerste weekend van Juli. De kinderen zullen ingedeeld worden in groepen op eigen leeftijd en kunnen bij elkaar op de kamer bij vriendjes en teamgenoten.

  Er kunnen ongeveer 140 kinderen en begeleiders mee naar het voetbalkamp. Iedereen zal dus overnachten in 2-,4- of 6-persoonskamers. Alle kamers beschikken over bedden maar ook eigen wc en badkamer. Daarnaast is ook alles qua beddengoed geregeld zodat je daarvoor niks van thuis hoeft mee te nemen.

  De kosten voor het voetbalkamp betreffen ongeveer € 139,- voor kinderen en begeleiders, maar kan per jaar iets verschillen afhankelijk van de locatie. Dit is een bedrag waarbij alles inclusief is voor alle deelnemers.

  • 2 overnachtingen in een 2-, 4- of 6-persoonskamer.
  • Alle maaltijden, ontbijt, lunch en diner, zijn verzorgd in buffetvorm.
  • Regelmatig drankjes en tussendoortjes gedurende het weekend.
  • Een volledig verzorgd programma met veel voetbalonderdelen maar ook veel ontspanning zoals een strandmiddag en zaalvoetbaltoernooi.
  • Aan het einde van het kamp ontvangt elke deelnemer een leuke herinnering.

  Begeleiders die mee gaan dienen over een auto te beschikken in verband met het vervoer van de kinderen. Voor deelname geldt: wie het eerst komt, die het eerst maalt. De betaling kan volledig in 1 keer worden overgemaakt maar kan in overleg ook in termijnen betaald worden. Wij denken daarin graag mee zodat het voor iedereen die graag mee wil mogelijk is deel te nemen.