• PVCV Vleuten zoekt trainer voor JO18-1 (divisie/hoofdklasse) seizoen 2020/21

  24 mrt 2020
 • PVCV Vleuten zoekt voor volgend seizoen een trainer voor onze JO18-1 selectie met een UEFA-C (TC3) of UEFA-B (TC2) kwalificatie en die bij voorkeur ervaring heeft op hoofklasse of divisie niveau. 

  De JO18-1 zal spelen in de nieuwe landelijke JO18 competitie op hoofdklasse of divisieniveau. Als trainer ga je aan de slag met een ambitieuze groep (huidig JO17-1) en werk je samen met de HJO Bovenbouw en de JO19-1 trainer. Je speelt in de speelwijze van de club. De trainingsdagen zijn maandag en donderdag. Je woont bij voorkeur in de omgeving van Utrecht.

  We hebben een sterke groep trainers en begeleiding die is gefocust op de ontwikkeling van onze voetballers. Trainers kunnen zich bij ons uitstekend ontwikkelen en worden in staat gesteld om opleidingen te volgen.

  PVCV heeft een sterke organisatie met goedverzorgde materialen, drie kunstgrasvelden en een 1,5 grasveld, nieuwe kleedruimtes, en een gezellige kantine op een compact sportpark.

  Ben jij onze nieuwe JO18-1 trainer? Stuur je cv en beknopte motivatie naar: tjc.secreatriaat@pvcv.nl

  PVCV Vleuten is een zeer sterk groeiende club in Utrecht. Opgericht in 1932 zijn we nu met 1,350 voetballende leden en vele officials, vrijwilligers en supporters. We spelen op hoog niveau in het jeugdvoetbal. De teams voetballen in de onder- en middenbouw vrijwel allemaal op het equivalent van divisie. PVCV is partnerclub van FC Utrecht (RAC Ster) en werkt samen met de KNVB

  Meer weten over PVCV? Kijk op www.pvcv.nl.