• PVCV strikt Cor Stols voor het organiseren van evenementen

  20 mei 2020
 • Hij is niet of nauwelijks weg te denken op de velden van PVCV, Cor Stols is al een ruim aantal jaren actief als jeugdtrainer bij PVCV.
  Zijn aanstekelijke enthousiasme zorgt er ook voor dat hij een aantal keer per seizoen de Voetbaldagen organiseert voor jeugdspelers, dit doet hij niet zo zeer vanuit PVCV als wel vanuit zijn eigen evenementenorganisatie.
   
  Zijn organisatorische talent is niet onopgemerkt gebleven bij PVCV. De Vleutense club wil graag bekend staan als een club die veel organiseert voor de leden, maar de continuïteit van de commissie die dit zou moeten regelen –de evenementencommissie- is niet altijd te borgen. Door Cor Stols de regie over de te organiseren activiteiten te geven, verwacht PVCV de vereniging een grote impuls te geven. Elke leeftijdsgroep moet meerdere activiteiten per seizoen aangeboden krijgen, waaronder een afsluitend voetbaltoernooi.
   
  “Dit moet te regelen zijn.”, aldus Stols, “Er zijn zoveel leuke dingetjes te verzinnen waarmee we de leden nog meer met elkaar kunnen laten verbinden. Ik vind het fijn om ook op deze manier voor de club actief te zijn, en zodoende de club weer te helpen ontwikkelen.” Ook penningmeester Paul Hillebrand, die vanuit het bestuur het aanspreekpunt zal zijn voor Cor is in zijn nopjes. “Veel activiteiten zorgen voor hogere kantine-inkomsten. Hier is sprake van een mooie win-win-situatie. Hopelijk kunnen we dit langere tijd met elkaar volhouden, het zal aanvankelijk veel zoeken en evalueren zijn, maar deze constructie gaat onze club zeker nog mooier maken!”.