• PVCV slaat twee vliegen in één klap met Danijel Kovachev

  Vlnr Erik Hermsen (TSC), Leon van der Meij (coördinator Benjamins) en Danijel Kovachev
  Onze voetbalvereniging is in beweging en denkt aan haar toekomst! Het doet ons dan ook erg goed te kunnen melden dat wij Danijel Kovachev als jeugdtrainer aan de technische staf hebben kunnen toevoegen. Danijel heeft zich voor de komende twee seizoenen gecommitteerd aan het trainen van onze allerjongsten, de Benjamins. Tevens heeft hij, als één van de topspelers van ons eerste elftal, aangegeven in ieder geval voor diezelfde periode voor ons vlaggenschip te blijven uitkomen. PVCV slaat hiermee een belangrijke dubbelslag, waarmee ook de komende jaren bij de Benjamins en het eerste elftal doorgebouwd kan worden.
   
  Danijel is blij met het vertrouwen dat de club in hem heeft. "Ik ben het afgelopen seizoen geweldig opgevangen door de mannen van de A-selectie. Daarbij heb ik de club leren kennen als ambitieus en warm tegelijk, een combinatie die je niet overal kan vinden. Ik vind het echt geweldig om een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling en de herinneringen van de kinderen!"
   
  Leon van der Meij, samen met Raymond Maaswinkel coördinator van de Benjamins, is enorm verheugd met het feit dat hij Dani aan het trainersteam van Jarno de Koning heeft kunnen toevoegen. "Hoewel Dani net een jaar in Nederland is en hij zich in het Nederlands nog niet altijd foutloos kan uitdrukken, heeft hij laten zien geweldig te zijn met kinderen van deze leeftijd. Zijn enthousiasme en karakter hebben een zeer positieve invloed op de zaterdagmorgen. Niets is natuurlijk leuker dan dat onze jongste leden het voetbalspel kunnen leren van iemand uit ons eerste team. Het klopt gewoon."
   
  Ook de voorzitter van onze Technische Seniorencommissie, Erik Hermsen, is in zijn nopjes met de laatste afspraken. "Dani heeft het afgelopen jaar laten zien van absolute meerwaarde te zijn voor onze A-selectie, hij voegt iets unieks toe. Daarbij geldt hij op deze manier als fantastisch uithangbord van ons eerste bij de jeugd, iets waar we altijd naar op zoek zijn. Hij voegt zich hiermee bij een steeds groter wordend lijstje jeugdtrainers, die actief zijn in onze A-selectie: Tom Lith, David Kraan Mik Hermsen, Sjoerd van Doorn, Bas van der Gun en Dion de Boer gingen hem al eerder voor. We zijn dan ook erg blij dat we ook Danijel op deze manier langer aan onze club hebben kunnen binden."
   
  De Benjamins spelen iedere zaterdagmorgen vanaf 8.30 uur op veld 4. Voor meer informatie verwijzen we graag naar de site. Verder speel Dani op zondag zijn wedstrijden in ons eerste elftal. Aanstaande zondag speelt het Vleutense vlaggenschip om 14.00 uur thuis tegen het roemruchte Elinkwijk.
   
  Vlnr Erik Hermsen (TSC), Leon van der Meij (coördinator Benjamins) en Danijel Kovachev