• PVCV op weg richting record bedrag Grote Club Actie

  30 sep 2021
 • Inmiddels is de Grote Clubactie twee weken onderweg en is er op dit moment al het record aantal van 5500 loten verkocht. Nog nooit werden er bij PVCV zoveel loten verkocht.

  Groenteman Jan Bos bracht met de koop van een superlot het aantal naar dit nu al record. De enige echte groenteman in Vleuten die gerund wordt door een echte PVCV familie.

  Als er nog andere ondernemers of bedrijven zijn die een superlot willen kopen en daarmee PVCV steunen dan kan je dit lot aanvragen via onderstaande link.

  https://lot.clubactie.nl/superlotkopen/pvcv/120220

  De Grote Clubactie loopt nog 4 weken waarin we hopen dat we met elkaar het bedrag nog hoger kunnen laten worden. Dit zal zeker nog het geval zijn door alle loten die vanuit de boekjes verkocht worden en nog niet in de 5500 online loten zitten.

  Het bedrag wat we als club wilde ophalen om leuke evenementen te organiseren voor de jeugd en senioren is inmiddels gehaald.

  Door dit snel gehaalde succes hebben we nu nog een ander doel wat we met het overige op te halen bedrag willen doen als club. Namelijk een nieuw materiaalhok gaan realiseren op ons terrein.

  We groeien namelijk elk jaar nog door qua leden en dus ook teams en hebben inmiddels ruimte gebrek om alle materialen goed te kunnen opslaan. Een mooi doel dus om nog even loten te verkopen, zodat we een mooie nieuwe ruimte kunnen realiseren, waarmee we helemaal klaar zijn voor de toekomst qua het goed opslaan van materialen.

  Met elkaar hebben we dus nog 4 weken om loten te verkopen en dit doel te halen. Het leuke is dat alle leden die loten verkopen sparen voor leuke beloningen. Iedereen die verkoopt, krijgt dus terecht wat terug voor hun inspanning. Daarnaast zijn er prijzen te winnen voor de beste 3 individuele verkopers en 3 onderbouw teams die de meeste loten weten te verkopen.

  Iedereen de komende weken nog veel succes gewenst bij hun verdere verkoop.