• Van links naar rechts: Jurre Verheul, Lasse Zwijgers, Roan Straathof, Boaz ten Hoeve, Stefco Kraaij, Delano Mol, Berry Wind en Dion Maassen. 
  Hessel Drost, Romeo Roemer en Dylano Linssen ontbreken op de foto.

  Het G-team van PVCV is 200 euro rijker. Tijdens het Football Makes It Happen-toernooi van afgelopen zaterdag heeft PVCV O11-1 een cheque overhandigd aan Stefco Kraaij van het G-voetbal.

  Voor deelname aan een internationaal toernooi in Bremen haalde de O11-1 het afgelopen seizoen op allerlei manieren geld op. Er werden kerststukjes gemaakt en verkocht, doelpunten en ballen gesponsord, lege flessen ingeleverd voor statiegeld en stroopwafels en speculaaspoppen aan de man gebracht. 10% van het totaalbedrag werd gereserveerd voor een nog te nomineren goed doel.

  Met vereende krachten werd het bedrag voor Bremen binnengehaald, en eind mei volgde het zeer geslaagde en zonnige toernooi in Duitsland. Ouders en spelers van O11-1 mochten vervolgens goede doelen nomineren voor het restbedrag. De keuze viel uiteindelijk op het G-voetbal van PVCV.

  Stefco kon het gulle gebaar van de O11-1 erg waarderen en gaf aan het bedrag te willen gebruiken voor het werven van nieuwe leden voor het PVCV G-voetbal.

  PVCV, meer dan een club!