• PVCV neemt het dealerschap van Beltona over van Thuys

  19 sep 2018
 • PVCV heeft in samenspraak met Thuys besloten om het dealerschap van Thuys over te nemen om zo de processen rondom het bestellen van sponsorpakketten, kleding en materialen bij Beltona te optimaliseren. Het overnemen van het dealerschap betekent dat PVCV nu direct zijn spullen gaat bestellen bij Beltona en dit niet meer via Thuys loopt.

  Jarenlange ontzorging
  Thuys heeft PVCV jarenlang ontzorgt met betrekking tot het bestellen en verstrekken van kleding. Thuys stond klaar toen bij PVCV de nood hoog was aangezien de vorige leverancier plotseling failliet ging. Zeker de jaren voor het Kledingplan was Thuys de winkel voor nieuwe en bestaande leden om ze van wedstrijdkleding te voorzien. Ten alle tijden konden leden kleding passen en kopen bij Thuys.

  Kledingplan
  Sinds vorig seizoen wordt de wedstrijdkleding van de jeugd verstrekt vanuit het Kledingplan. Hiermee is de noodzaak om een fysieke winkel te hebben voor de kleding ook een stuk minder geworden. Verder is de webwinkel van Beltona  (http://pvcv.beltonawebshop.nl/) een goed alternatief om PVCV kleding zoals sokken, trainingspakken, truien, etc. te kunnen kopen.  Verder wilde PVCV het aantal schakels in het bestelproces beperken om het proces van bestellen zo optimaal mogelijk te laten verlopen voor leden. Zodoende hebben PVCV en Thuys besloten dat het dealerschap overgedragen wordt aan PVCV.

  Groot PVCV-hart
  Penningmeester Paul Hillebrand van PVCV "We kunnen spreken van een mooie ‘scheiding’ waarin Pieter en Sandra als eigenaren van Thuys andermaal hebben getoond dat ze echt een groot PVCV-hart hebben. Jaren geleden hebben ze ons enorm geholpen toen wij opeens geen winkel hadden om kleding te verkopen en nu zijn ze bereid om PVCV te helpen met het optimaliseren van het bestelproces, door hun rol als dealer over te dragen aan PVCV."
  Van een echte scheiding is uiteraard geen sprake, want Thuys zal wel als sponsor voor PVCV behouden blijven.

  Inrichting proces
  Vanuit PVCV zullen de vrijwilligers Richard Eversen, Albert Misier en Stefan Frowijn de operationele taken over gaan nemen van Thuys en schakelen met Beltona.
  Wij danken Pieter en Sandra voor de grote rol die ze hebben gespeeld voor PVCV en wensen Richard, Albert en Stefan veel succes toe bij het inrichten en optimaliseren van het proces rondom de bestellingen.


  Met vriendelijke groet,
  Het Bestuur
  PVCV Vleuten