• PVCV middagtraining sessies week 3 (nieuwe extra periode)

  12 jan 2021
 • Na de officiële kerstvakantie zijn we begonnen met het aanbieden van middag training sessies bij PVCV tijdens week 1 en 2 omdat de scholen gesloten zijn vanuit de huidig geldende Corona regels. Doordat sport voor kinderen in de buitenlucht wel heel erg word gestimuleerd vanuit de gemeente / overheid zijn we tot dit extra aanbod gekomen. Nu de scholen in week 3 gesloten blijven zullen we de middag training sessies ook gaan aanbieden tijdens week 3 ( 18-22 januari ). 
   
  Via onderstaande link is een filmpje te vinden die een indruk geeft van de trainingen tijdens de 1e week.  
   
  https://youtu.be/Pjg9KsUbkLc 
   
  De sessies zijn er om ouders even te ontzien / ondersteunen in de middag qua opvang maar vooral om kinderen die niks liever willen extra voetbal aan te bieden vanuit ervaren trainers ( PVCV selectie trainers en gast trainers ) en zo fit en lekker bezig te houden. 
   
  Deze trainingen zijn zowel voor selectie spelers die extra in zich zelf willen investeren als voor spelers vanuit breedte teams die graag dingen willen leren of lekker bezig dan wel in beweging willen zijn met voetbal. Iedereen vanaf 6 jaar tot 13 jaar is welkom om mee te doen. Ook spelers die niet lid zijn bij PVCV. 
   
  Deze sessies zullen elke doordeweekse dag worden aangeboden in week 3 dus van maandag 18 tot vrijdag 22 januari. Dus in totaal 5 keer. 
   
  Week 3 
   
  Maandag 18 januari / dinsdag 19 januari / woensdag 20 januari / donderdag 21 januari en vrijdag 22 januari . 
   
   
  Elke dag zijn de kinderen die mee doen vanaf 13.30 welkom voor de aanmelding. Er zal dan in 2 blokken worden getraind van 13.45 tot 14.45 en van 15.15 tot 16.15 met daartussen een verzorgde pauze met limonade , vers fruit , snoepgroente en koekjes. Elke sessie word leuk afgesloten van 16.15 tot 16.30 waarna de kinderen tussen 16.30 en 17.00 weer kunnen worden opgehaald door de ouders. Alle trainingen zijn volgens de regels in de buitenlucht. 
   
  Elke sessie zal er een bepaald wisselend thema centraal staan met trainingen verdeeld in meerdere oefeningen en partij / spel elementen. Het doel van de sessies is de kinderen een intensieve en leerzame training aanbieden. Onder veilige en plezierige omstandigheden door ervaren gediplomeerde trainers gegeven en onder leiding van Cor Stols. 
   
  Kinderen die mee doen aan een sessie voorafgaand aan een reguliere team training die 16.45 / 17.00 start bij PVCV daarvan zullen wij zorgen dat dit geregeld word qua goede aansluiting met elkaar. Eventueel met dat de kinderen tussen einde sessie en start team training nog wat eten wat vanuit huis mee genomen word of eventueel kleding wisselen indien nodig. 
   
  Wil je absoluut mee doen en aanmelden ?. 
   
  In totaal ( week 3 ) zijn er dus 5 sessies. Je kan zelf bepalen hoeveel sessies je mee doet tijdens deze week en de dagen kiezen. Hieronder de kosten per sessie per deelnemer. Hoe meer sessies je mee doet hoe goedkoper de kosten zijn per sessie. 
   
  1 sessie : €25 
  2 sessies : €50 
  3 sessies : €70 
  4 sessies : €90 
  5 sessies : €100 
   
  Let op we werken met kleine groepjes om zo gerichte aandacht te kunnen geven aan alle spelers dus vol is vol voor elke sessie. 
   
  Meld je aan door onderstaande gegevens door te mailen naar pvcv-voetbaldagen@hotmail.com 
   
  1. Naam deelnemer. 
  2. Leeftijd deelnemer. 
  3. Huidige club en team deelnemer. 
  4. Welke sessies / dagen je mee doet tijdens week 3. ( belangrijk om dit goed duidelijk door te geven qua week en dagen ). 
  5. Eventuele bijzonderheden. 
   
  Spelers worden ingedeeld qua groepjes op niveau / leeftijd en reguliere teamgenoten / vriendjes. 
   
  We kijken weer uit naar 5 mooie en plezierige sessies bij PVCV met spelers die niks liever willen dan knallen en beter willen worden in het voetbal.