• PVCV meivakantie voetbaldagen 3 en 4 mei  

  31 mrt 2021
 • PVCV meivakantie voetbaldagen 3 en 4 mei  

  Komende meivakantie zullen er weer voetbaldagen zijn bij PVCV en wel op maandag 3 en dinsdag 4 mei. Het aanbod van wat we tijdens de twee dagen gaan doen is afhankelijk van de dan geldende Corona regels. Maar het belangrijkste is dat we twee dagen lekker willen voetballen met de deelnemers en een zo leuk en goed mogelijk programma in elkaar gaan zetten in wat mag qua regels.

  De dagen worden dus georganiseerd op maandag 3 en dinsdag 4 mei in dus de mei school vakantie. Op beide dagen zullen we programma hebben van 9.30 tot 17.00 uur. Het evenement is bedoeld voor kinderen vanaf 6 jaar tot aan 13 jaar van zowel PVCV als kinderen die niet lid zijn. 

  Beide dagen zullen trainingen, wedstrijden en voetbalspelletjes op het programma staan. Het belooft in ieder geval een afwisselend en interactief programma te worden voor de deelnemers om zo lekker twee volle dagen lekker bezig te zijn. De dagen zullen begeleid worden door meerdere PVCV trainers.

  We willen als organisatie in deze gekke tijd net zoals met de kerst- en voorjaarsvoetbaldagen het evenement klein houden qua deelnemers dus zullen met een maximaal aantal deelnemers werken. Schrijf je dus tijdig in want: vol is vol! Zo kunnen we volle aandacht en veiligheid aan alle deelnemers garanderen. De kerst- en voorjaarsvoetbaldagen zaten snel vol qua maximaal aantal deelnemers.

  Op beide dagen zullen we meerdere (gezonde) tussendoortjes, snacks en drinkpauzes volledig verzorgen zodat de deelnemers gedurende de dag genoeg energie zullen hebben. De dagen qua eten en drinken zijn dus verzorgd. Daarnaast krijgen alle deelnemers aan het einde van de dag een leuk aandenken mee en zijn er prijzen te verdienen bij meerdere onderdelen gedurende beide dagen.

  De kosten om mee te doen voor beide volledige dagen zijn €90.

  Hier krijg je dus twee volledig verzorgde dagen qua programma, meerdere tussendoortjes, snacks en drinkpauzes, beide dagen een aandenken en kans op meerdere prijzen.

  Wil je absoluut mee doen en twee dagen lekker bezig zijn met teamgenoten en vriendjes aan de meivakantie-voetbaldagen schrijf je dan nu in. Graag een mail sturen naar pvcv-voetbaldagen@hotmail.com met onderstaande gegevens.

  Naam deelnemer:
  Leeftijd deelnemer:
  Club / Team waar deelnemer in speelt:

  Eventuele verzoeken qua groepsindeling of andere belangrijke zaken die we moeten weten:

  We kijken als organisatie in ieder geval weer uit naar twee mooie voetbaldagen bij PVCV met de deelnemers. Mits de inschrijving vol is zal dit gecommuniceerd worden via de verschillende kanalen maar tot die tijd is inschrijving mogelijk.


  Organisatie PVCV mei vakantie voetbaldagen.