• Maandag 29 april , dinsdag 30 april en woensdag 1 mei 2019 zullen er 3 voetbaldagen worden aangeboden bij PVCV in dus de mei vakantie. Iets minder groots opgezet dan normaal maar daardoor wel met meer persoonlijke aandacht en daarnaast zal het aan voetbal plezier zeker niet ontbreken.

  Er kunnen per dag maximaal 50 kinderen mee doen. Die verdeeld worden in groepjes van eigen leeftijd , teamgenoten en vriendjes. Alle kinderen die helemaal voetbal gek zijn vanaf 6 jaar tot 13 jaar kunnen mee doen.

  De dagen zullen elke dag 9.30 starten en tot circa 17.00 duren. De dagen zijn volledig verzorgd van lunch , drinken en tussendoortjes. Daarnaast zijn er tijdens de dag leuke prijsjes te winnen en is voor elke speler na elke dag ook een leuk aandenken van de dag beschikbaar.

  Het programma bestaat uit trainingen, wedstrijden en voetbal spelletjes. Elke dag met een ander thema met veel variatie.

  Er zijn deze week qua inschrijving 4 opties om in te schrijven en mee te doen. 

  • Optie 1 : twee dagen mee doen op maandag 29 en dinsdag 30 april.
  • Optie 2 : twee dagen mee doen op dinsdag 30 april en woensdag 1 mei.
  • Optie 3 : twee dagen mee doen op maandag 29 april en woensdag 1 mei.

   Deze 3 opties kosten voor twee volledig verzorgde dagen €70 per persoon.

  • Optie 4 : alle 3 de dagen mee doen dus maandag 29 en dinsdag 30 april en woensdag 1 mei. 

  Deze 4e optie kost €100 per persoon voor 3 volledig verzorgde dagen. 

  50 aanmeldingen per dag is het maximale aantal kinderen wat mee kan doen per dag. Mochten er na een week qua inschrijving nog plekken vrij zijn voor een specifieke dag zal er wellicht nog promotie komen voor 1 dag deelname.

  Wil je absoluut mee doen schrijf je dan in via e-mail naar pvcv-voetbaldagen@hotmail.com, vermeld daarbij:

  1. Naam deelnemer (s)
  2. Leeftijd deelnemer (s)
  3. Huidige team deelnemer (s)
  4. Welke van de bovenstaande 4 opties je wilt inschrijven / gebruik maken.
  5. Eventuele verzoeken qua indeling groepjes.

  Pas als je qua mail een bevestiging terug hebt ontvangen dat de aanmelding binnen en verwerkt is dan is de deelname definitief. Dit duurt maximaal 24 uur voordat je antwoord terug hebt per mail.

  Bij 50 aanmeldingen op een dag zal desbetreffende dag gesloten worden qua inschrijving en betekend vol is vol. Als een dag vol zit zal dit gecommuniceerd worden. Wij hopen weer op een gezellige groep PVCV kinderen om er met elkaar weer 3 mooie en geslaagde PVCV voetbaldagen van te gaan maken met elkaar 🙌.