• De competitie is inmiddels al ruim 6 weken afgelopen en toch is er (weer) wat te vieren voor PVCV!
  Nu blijkt dat de 3de plaats die de O17-1 behaalde in de promotiepoule ook promotie oplevert naar de Hoofdklasse. 
  Een prachtige beloning voor trainer Paul en de spelers. Deze spelers zijn allemaal echte PVCV-ers die al jaren bij de club zijn. Met deze prestatie bieden zij hun opvolgers een mooi podium om verder te presteren.

  In april werd de O13-1 kampioen in de hoofdklasse en daarom zal volgend seizoen de O13-1 in de 3de divisie gaan acteren. Na dit succes was het in mei de O15-1 die de tweede plaats behaalde in de promotiepoule van de 1ste klasse. Hierdoor zal volgend seizoen de O15-1 in de hoofdklasse de kunsten gaan vertonen.

  Drie promoties van onze selectie-teams is een ongekende prestatie van het technische kader, de trainers en alle spelers die hieraan hun bijdrage hebben geleverd. Een mooie stap omhoog voor de jeugdopleiding van PVCV. Vijf jaar geleden hadden we alleen de  toenmalige D1 (O13-1) in de 1steklasse spelen terwijl de andere selectie-teams nog in de 2de klasse speelden. Komend seizoen speelt alleen de O19-1 in de  1ste klasse en de andere selectieteams spelen Hoofdklasse of 3de Divisie. Dit geeft de enorme ontwikkeling aan die in deze jaren is behaald. Mooi om te zien is dat dit is bereikt met voornamelijk zelf opgeleidde spelers die vaak  in de Benjamins of in de F-jes zijn begonnen bij PVCV.

  Samen met de prachtige handhaving van ons vlaggeschip in de 2de klasse heeft PVCV een ongekend succesvol seizoen beleefd. Deze prestaties beloven veel goeds voor de toekomst, niet achterover leunen maar volle kracht vooruit.

  Deze supporter kijkt samen met alle andere supporters nu al uit naar volgend seizoen !