• PVCV Kerst voetbaldagen inschrijving geopend!

  24 nov 2023
 • PVCV Kerst voetbaldagen inschrijving geopend!

  Komende kerst vakantie staan de voetbaldagen weer op het programma bij PVCV. Deze kerstvakantie zijn ze op donderdag 4 en vrijdag 5 januari 2024. Twee dagen lekker bezig zijn met voetbal in combinatie met veel plezier beleven en teambuilding met voetbalvriendjes is het grote doel.

  We gaan als organisatie in ieder geval weer een leuk programma in elkaar zetten zodat alle deelnemers zich 2 dagen vol kunnen uit leven bij PVCV en zo het nieuwe 2024 voetbal jaar op een goede manier kunnen gaan starten!

  De Kerst voetbaldagen zullen een gecombineerd programma worden wat voornamelijk in de zaal (Europahal op complex), buiten op het veld en in de kantine (Playstation FIFA toernooi) zullen plaats vinden. Beide dagen staat er een uitgebreid voetbal en fun programma op het programma van 9.30 tot 17.00.

  Het doel is dus een gevarieerd binnen en buiten programma vol met hoogtepunten! Trainingen (onder andere door een freestyler), wedstrijden, spelletjes, vooral dus veel zaalvoetbal en een Playstation toernooi in de kantine moeten er voor zorgen dat de kinderen zich twee dagen vol zullen gaan vermaken.

  De dagen zijn bedoeld voor alle kinderen vanuit de landen benjamins tot aan JO13 spelers (vanaf 5 jaar tot 13 jaar). Ook broertjes, zusjes of vriendjes die niet lid zijn van PVCV mogen eventueel mee doen aan onze voetbaldagen. Qua groepsindeling word je ingedeeld bij team- en/of leeftijdgenoten. Je kan ook een verzoek doorgeven om bij eventuele andere voetbalvriendjes te worden geplaatst.

  De kosten voor de voetbaldagen zijn slechts €99. Dit is inclusief het volledige verzorgde tweedaagse programma en eten en drinken gedurende de twee dagen. Daarnaast krijgen de kinderen aan het einde van de voetbaldagen ook nog een leuk aandenken!

  Wil je absoluut mee doen aan de PVCV Kerst Voetbaldagen op donderdag 4 en vrijdag 5 januari? Schrijf je dan nu gelijk in want vol is vol! Stuur een mail naar voetbaldagen@pvcv.nl met onderstaande gegevens:

  - Naam deelnemer(s)
  - Leeftijd deelnemer(s)
  - Club en elftal waar je in speelt
  - Eventuele verzoeken qua groepsindeling

  Let op: aan deze voetbaldagen kunnen maximaal 100 kinderen deelnemen waarbij vol is vol wordt gehanteerd. Schrijf je dus tijdig in om zeker te zijn van deelname!