• PVCV Kerst voetbaldagen (21/22 december 2020)

  22 nov 2020
 • Normaal gesproken organiseren we als PVCV in de kerst vakantie altijd de zaalvoetbaldagen in sportcentrum Galgenwaard. Dat is door de huidige Corona regels niet verstandig en mogelijk. Wel willen we een wat kleinschaliger voetbaldagen evenement organiseren op en rond het complex van PVCV. Dit zal met name in de Europahal en Oudenrijnhal zijn en deels buiten op de PVCV velden. Zodat de echte voetbal liefhebbers toch lekker en veilig bezig kunnen zijn met voetbal in de vakantie met vriendjes en teamgenoten. 
   
  Dus een combinatie van een indoor en buiten voetbal programma. De dagen zullen worden georganiseerd in de 1e week van de kerstvakantie op maandag 21 en dinsdag 22 december. Op beide dagen zullen we programma hebben van 9.30 tot 17.30. Het evenement is bedoeld voor kinderen vanaf 6 jaar tot aan 13 jaar zowel PVCV als vriendjes die niet lid zijn. 
   
  Beide dagen zullen zowel indoor als buiten trainingen , wedstrijden en voetbal spelletjes op het programma staan. Het beloofd in ieder geval een afwisselend en interactief programma te worden voor de deelnemers om zo goed de kerstvakantie te starten. De dagen zullen begeleid worden door meerdere PVCV trainers. 
   
  We willen als organisatie het evenement klein houden qua deelnemers dus zullen met een maximaal aantal deelnemers gaan werken. Schrijf je tijdig in want vol is vol. Zo kunnen we volle aandacht en veiligheid aan alle deelnemers garanderen.  
   
  Kinderen hebben uiteraard vrije bewegingsvrijheid en geen speciaal geldende Corona regels. Maar voor de trainers zullen er uiteraard Corona regels actief zijn en zijn ouders niet welkom tijdens het evenement en zullen we goed op de hygiëne en groepsgrootte letten.  
   
  Tijdens beide dagen zullen we meerdere tussendoortjes en drinkpauzes volledig verzorgen. Alleen lunch mogen we volgens de regels niet aanbieden en kunnen de deelnemers een broodtrommel van huis mee nemen. Daarnaast krijgen alle deelnemers aan het einde van de dag een leuk aandenken mee en zijn er prijzen te verdienen bij meerdere onderdelen. 
   
  De kosten om mee te doen aan de 2 volledige dagen zijn €90.  
   
  Hier krijg je dus 2 volledig verzorgde dagen qua programma , meerdere tussendoortjes en drinkpauzes , beide dagen een aandenken en kans op meerdere prijzen (alleen lunch zelf mee nemen).  
   
  Wil je absoluut mee doen en 2 dagen lekker bezig zijn met teamgenoten en vriendjes aan de start van de kerstvakantie schrijf je dan nu in. Graag een mail sturen naar pvcv-voetbaldagen@hotmail.com met onderstaande gegevens.  
   

  Naam deelnemer  

  Leeftijd deelnemer  

  Club / Team waar deelnemer in speelt  

  Eventuele verzoeken qua groepsindeling of andere belangrijke zaken die we moeten weten.  

   
  Als de inschrijving vol is zullen we dit communiceren en de inschrijving sluiten. Tot die tijd is inschrijving mogelijk. 
   
  Organisatie PVCV Kerst voetbaldagen.