• PVCV JO8-1 begint bekerwedstrijd met een doelpuntenfestijn

  Een goede start van JO8-1 op bezoek bij UVV voor de beker. PVCV won de wedstrijd afgelopen zaterdag met 9-1.

  De vertrouwde selectie en staf trad toe aan de eerste wedstrijd van het seizoen. Het verloop van de wedstrijd belooft veel goeds voor de ploeg van Hopstaken en Oliekan. De 1e helft begon stroef voor PVCV, met regelmatig onnodig balverlies en afstandsschoten die nauwelijks voor gevaar konden zorgen voor de keeper van de thuisploeg, waarvoor het even leek zijn doel schoon te kunnen houden.

  Echter zorgden de aanvallers van PVCV snel voor een verlossende treffer, gevolgd in de 2e helft al gauw voor een 0-3 voorsprong (2x Lukas, 1x Logan). UVV kwam even terug met een doelpunt door een fout achterin ; 1-3

  Ilyas zorgde in de 22e minuut voor de 1-4 waarna hij ook voor de rebound de 1-5 mocht afmaken, nadat de keeper moeite had met een fantastisch schot van Noah. Ook de 1-6 kwam van Noah in de 27e minuut. Een goed samenspel van Stan en Huib achterin bij PVCV zorgde ervoor dat UVV telkens niet in de buurt kon komen de 16. Keeper Luuk had er niet veel werk aan, alhoewel hij 2 afstandsschoten geweldig weg plukt in een duikbeweging.

  Middenvelder Sem liet nogmaals zien waarom hij middenvelder is. Hij nam de bal aan de voet en ging door 4 UVV-ers 'heen' met de bal om deze vervolgens in een snelle beweging als assist naar Noah toe te spelen die keurig afmaakte voor de 1-7 (31').

  Lukas mocht hierna nog tekenen voor de 1-8 en de 1-9 in respectievelijk de 36e en 37e minuut. Dit bracht de eindstand op 1-9 in het voordeel van PVCV JO8-1. Dit belooft een mooi seizoen te worden voor deze ploeg.