• PVCV Herfst Voetbaldagen op 18 en 19 oktober! 

  Komende herfstvakantie staan de voetbaldagen weer op het programma bij PVCV. Deze herfstvakantie zijn ze op maandag 18 en dinsdag 19 oktober 2021. Twee dagen lekker bezig zijn met voetbal in combinatie met veel plezier beleven en teambuilding met voetbalvriendjes is het doel. We gaan als organisatie in ieder geval weer een leuk programma in elkaar zetten zodat alle deelnemers zich 2 dagen vol kunnen uit leven bij PVCV.

  Het programma zal in ieder geval bestaan uit trainingen , meerdere wedstrijdvormen maar ook voetbalspelletjes en daartussen leuke ontspannen pauzes en activiteiten. Daarnaast kunnen er gedurende de dagen ook leuke prijzen worden gewonnen door de deelnemers en krijgt iedereen aan het einde van de voetbaldagen een leuk aandenken.

  De dagen zijn bedoeld voor alle kinderen vanaf de landen vanuit de benjamins tot aan JO13 spelers (5 tot 13 jaar). Ook broertjes , zusjes of vriendjes die niet lid zijn van PVCV mogen eventueel mee doen aan onze voetbaldagen. Qua groepsindeling word je ingedeeld bij team- en/of leeftijdgenoten. Je kan ook een verzoek doorgeven om bij eventuele andere voetbalvriendjes te worden geplaatst.

  De kosten voor de voetbaldagen zijn €90. Dit is inclusief het volledige verzorgde tweedaagse programma en eten en drinken gedurende de 2 dagen.

  Wil je absoluut mee doen aan de PVCV Herfst Voetbaldagen? Schrijf je dan nu gelijk in want vol is vo! Stuur een mail naar voetbaldagen@pvcv.nl met onderstaande gegevens:
  - Naam deelnemer(s)  
  - Leeftijd deelnemer(s)  
  - Club en elftal waar je in speelt  
  - Eventuele verzoeken qua groepsindeling  

  Let op: aan de voetbaldagen kunnen een maximaal aantal deelnemers deelnemen waarbij vol is vol wordt gehanteerd. Schrijf je tijdig in om zeker te zijn van deelname.