• PVCV gaat langer door met haar Technisch Managers: Remko Versteeg en Cor Stols hebben hun contract bij PVCV verlengd!

  18 mrt 2024
 • PVCV gaat langer door met haar Technisch Managers: Remko Versteeg en Cor Stols hebben hun contract bij PVCV verlengd!

  Met zowel Remko Versteeg, sinds dit seizoen actief bij de club, als Cor Stols is overeenstemming bereikt om de samenwerking te verlengen. Er zijn dit seizoen wederom enorme stappen gezet in het doorvoeren van consistent beleid, betere communicatie en zichtbaarheid en dat trekken we graag volgend seizoen verder door!

  Remko heeft met zijn gedrevenheid en kennis bewezen een absolute meerwaarde te zijn voor de club. "Wij zijn erg tevreden over de wijze waarop Remko de rol van Technisch Manager invult en waren al snel overtuigd dat we hem ook graag volgend seizoen bij PVCV willen zien" aldus Piethein Leune, voorzitter van het Technisch Hart Jeugd. "Remko is een rustig en betrouwbaar persoon en een verbinder met veel verstand van zaken. We zien veel goede ontwikkelingen bij de oudere jeugd en dat willen we continueren."

  Clubman Cor is bijna niet weg te denken van onze sportvelden. Toch was hij afgelopen seizoen minder actief voor PVCV dan de jaren ervoor. Zoals het gezegde “het gras is niet altijd groener bij de buren” heeft ook Cor geconcludeerd dat er voor hem eigenlijk maar één club is waar hij de rol van Technisch Manager wil vervullen. “Het is erg belangrijk dat als je zegt dat je inzet op de kwaliteit van onze jeugdopleiding, je ook continuïteit waarborgt”, aldus Piethein. “Onder de bezielende leiding van Cor gaat het al jaren heel goed bij onze jongste jeugd. Cor heeft een geweldig organiserend vermogen en het Technisch Hart Jeugd kan ondertussen met hem lezen en schrijven. Ik ben heel blij dat Cor weer de volledige focus heeft op PVCV.”

  De rolverdeling van de Technisch Managers zal volgend jaar net wat anders zijn dan hoe het afgelopen seizoen is ingekleed. Remko zal zich naast de bovenbouw ook gaan richten op de overgang van de jeugd naar de senioren, dat wordt in samenspraak met de Technische Commissie Senioren een belangrijk speerpunt. Cor heeft volgend seizoen naast de onderbouw ook de middenbouw onder zijn hoede. Dit zorgt voor een betere aansluiting van de verschillende spelvormen in de onderbouw naar het op een groot veld spelen in de middenbouw.

  Nogmaals, als club zijn we verheugd met deze verlening. We willen Remko en Cor ook volgend seizoen veel plezier en bijzonder veel succes toe wensen in het uitvoeren van hun rol als Technisch Manager.