• PVCV G-jeugd voor bijzondere kinderen van 6 tot 15 jaar

  Kinderen tussen de 6 en 15 jaar die geen aansluiting vinden bij reguliere sporten en graag wilen voetballen, zijn van harte welkom in ons team. Het merendeel van de kinderen in ons team heeft een stoornis in het autismespectrum of is sociaal beperkt al dan niet met een verstandelijke beperking. De training vindt wekelijks op zondag plaats van 11.00 uur tot 12.30 uur. Op dit moment kunnen wij nog twee kinderen plaatsen.

  Met veel enthousiasme startten Ronald de Borst en Dave Hofmeister vorig seizoen als coaches van het G-team bij PVCV. Beide coaches hebben een zoon die geen aansluiting kan vinden bij een regulier team. Inmiddels bestaat het team uit 20 jongens en meisjes die met veel plezier een balletje trappen en geven Stefco Kraaij en Ronald van Schalkwijk samen met Ronald en Dave de training. Ook Stefco en Ronald hebben zoons die spelen in het G-elftal. De training bestaat uit een warming up, een paar oefeningen en een wedstrijd. Een paar keer per jaar doet ons team mee aan een tournooi.

  Wij vinden het belangrijk dat de kinderen zonder overprikkeling en vooral met plezier voetballen, waarbij alle kinderen contact hebben met de bal. Vanwege de diversiteit van de groep (verschil in leeftijd, lengte, vaardigheden en prikkelgevoeligheid) is de groep opgedeeld en worden kinderen ingedeeld bij het niveau waarin zij het best tot hun recht komen én een leuke voetbalervaring hebben. 

  Bent u geïnteresseerd en/of wilt u meer informatie hebben? Stuur dan een mail met daarin uw telefoonnummer naar gvoetbal@pvcv.nl. Wij nemen dan contact met u op. Wilt u een keer komen kijken? U bent van harte welkom. Wij maken hiervoor graag een afspraak met u.

  Inschrijven kan ook. U kunt hiervoor het aanmeldingsformulier downloaden en invullen.

  Hartelijke groet,

  Ronald, Dave, Stefco en Ronald

 • Het PVCV G-team wordt gesponsord door Onderling Verzekerd, maatschappelijk betrokken partner van PVCV