• PVCV Jeugd G voetbal: nieuwe leden zijn van harte welkom!

  Ben je tussen de 6 en 18 jaar en kun je geen aansluiting vinden bij het reguliere voetbal? Kom dan eens sfeer proeven bij het gezellige G-team van PVCV of train een paar keer vrijblijvend mee!

  Bij ons team van zo’n 20 spelers staan spelplezier en enthousiasme bovenaan. Alles in een ongedwongen sfeer. Maar natuurlijk proberen we bij ons G voetbal ook je voetbalkwaliteiten, spelinzicht en motoriek verder te verbeteren.

  Vaste begeleidingsgroep

  Het G-team kent al jaren dezelfde groep begeleiders en enthousiaste trainers. We trainen elke zondag van 11 tot 12.30 uur. Kun je er niet genoeg van krijgen? Dan begroeten we je ook graag op dinsdagavond, als we trainen van 19.15 tot 20.00 uur. De trainingen bestaan uit een warming-up, enkele oefeningen en afsluitend een partijvorm. En ja, we trainen ook als het regent of koud is.

  Wedstrijden en toernooien

  Als G-team doen we mee aan de Friends League competitie. Daarbij spelen we 1 keer per maand enkele korte wedstrijden op 1 middag. Zonder strikte spelregels. Ook nu staat spelplezier weer bovenaan. Daarnaast spelen we zo’n 3 toernooien per seizoen, waarvan 1 thuistoernooi.

  Ouders doen mee

  Alleen kunnen we het niet! Daarom vragen we ouders aanwezig te zijn bij informatieavonden, trainingen en eventuele wedstrijden. En mocht het een uitwedstrijd zijn, dan houdt dat ook in we vervoer nodig hebben. Samen komen we verder!

  Samengevat, waarom meedoen aan ons G voetbal?

  • Vaste en gemotiveerde begeleidersgroep
  • Aangepaste trainingstoepassingen
  • Spelplezier boven winnen
  • Jongens en meisjes gewoon door en met elkaar
  • Volledig vernieuwd sportpark
  • PVCV is een oergezellige club!

  Interesse? Neem contact op!

  Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Stuur dan een e-mail met je telefoonnummer naar gvoetbal@pvcv.nl. Wij nemen dan snel contact op om kennis te maken.