• Op vrijdagavond 29 maart 2019 waren we met FMIH en PVCV ( voetbalvereniging Vleuten) te gast bij het radioprogramma "De Goede Afslag" van "BingoFM".

  We hebben hier voornamelijk gesproken over de aankomende wedstrijd van de PVCV Legends - CreatorsFC op 3 April. Dit is een wedstrijd waarbij een speciaal voor deze avond samengesteld team van PVCV het opneemt tegen het team van bekende Youtubers CreatorsFC. De opbrengsten van de entreegelden en de sponsoren komen geheel ten goede van de stichting en daar is de stichting PVCV en de CreatorsFC zeer dankbaar voor.  De organisatie van PVCV heeft ontzettend zijn best gedaan om een mooi bedrag voor de stichting te realiseren. De afgelopen maanden hebben zij veel van hun vrije tijd besteed aan het organiseren van deze wedstrijd en de avond om deze wedstrijd heen. Wij willen dit bijzondere team dan ook met heel ons hart bedanken voor hun inzet.

  Het hele fragment van ons radio optreden kan u via onderstaande link nog eens terug luisteren.

  https://www.rtvutrecht.nl/gemist/uitzending/bingofm/de-goede-afslag/20190329-1800/ 

  Er zijn nog steeds kaarten te koop voor de wedstrijd van 3 april! Kaarten kunt u bestellen via onderstaande link (de kaarten liggen dan de desbetreffende avond voor u op naam klaar bij het afhaalpunt) maar u kunt deze avond zelf ook nog kaarten kopen bij de kassa bij PVCV.

  https://www.pvcv.nl/wedstrijdvanhetjaar/

  Hopelijk tot 3 april!