• Afgelast: ‘Avondje Rinus’ voor JO8 t/m JO12 trainers. Nieuwe data 31 oktober of 6 november

  5 okt 2020

 • Helaas heeft de KNVB het avondje Rinus voor 2 oktober moeten afgelasten. We hebben in overleg met de KNVB 2 nieuwe mogelijk data: vrijdag 31 oktober of vrijdag 6 november. Op beide dagen van 18:30 tot 21:00 uur.

  Graag vragen we de eerdere deelnemers opnieuw aan te gegeven welke datum voor hen het beste uitkomt. Er zijn ook nog een paar plaatsen beschikbaar voor trainers/leiders die op de eerdere data niet konden.

  Schrijf je dus opnieuw in via het online formulier.

  formulier avondje rinus

  Tot ziens bij het 'Avondje Rinus'.


  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  We richten ons daarbij op onze onderbouw jeugdtrainers (JO8 t/m JO12), later in het jaar komt er ook een sessie voor de bovenbouw.
  Onze jeugdtrainers zijn het immers die elke week weer de uitdaging hebben om de 
  trainingen zodanig in te vullen dat kinderen lachend komen, lachend weggaan, weer uitkijken naar de volgende training en ook weer iets beter geworden zijn.

  Het vraagt best veel van jeugdtrainers dit elke week weer te realiseren. Het is ook een grote (mede-) verantwoordelijkheid die daarbij op de schouders van jeugdtrainers rust. Zij zijn immers (samen met de coach) de mensen die het plezier en de ontwikkeling van jeugdvoetballers beïnvloeden en daarmee ook een belangrijke rol spelen in het behoud van leden.

  Vanuit die gedachte willen we de jeugdtrainers een bijeenkomst aanbieden waarin wij de mogelijkheden van Rinus, de onlineassistent-trainer voor elke jeugdtrainer duidelijk maken

  Rinus heeft jeugdtrainers o.a. het volgende (via computer, tablet of een als app op de telefoon) te bieden: voetbalvormen voor O6 t/m O19, complete trainingen, meerweekse programma’s, een complete seizoensplanning, kennisartikelen enz.

  Daarvoor hebben wij het volgende programma uitgewerkt:

  • 18.30 uur Opening/ Inleiding/ Gebruik Rinus/ Voorbereiden praktijk

  • 19.00 uur Praktijk met een jeugdteam van de eigen vereniging

  • 19.45 uur Pauze

  • 20.00 uur Nabespreking praktijk

  • 20.15 uur Verdere mogelijkheden van Rinus

  • 20.45 uur Verder ontwikkelen van de eigen jeugdopleiding?

  • 20.50 uur Ondersteuningsmogelijkheden KNVB

  • 21:00 uur Afsluiting
  We willen de cursus geven op Vrijdag 2 Oktober of Vrijdag 9 Oktober. We zullen kiezen voor de optie waarop de meeste deelnemers beschikbaarheid hebben.

  Meld je snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt! Uiterlijk aanmelden vóór 20 September!

  Geef je op via de volgende online formulier: