• UPDATE: De bingoavond van 14 april is weer helemaal volgeboekt! De eerstvolgende bingoavond is 8 september.

   

  Vrijdag 14 april is er weer bingoavond plaats bij PVCV. Eten en drinken kan alleen digitaal betaald worden. De bingo zelf kan contant betaald worden. Wees er snel bij met reserveren want de afgelopen bingo werd zo goed bezocht dat we mensen teleur hebben moeten stellen! De organisatie ligt in handen van de supportersvereniging van PVCV. Zoals altijd zijn er weer veel mooie (geld) prijzen te winnen en is er ook alle gelegenheid voor een hapje en een drankje.


  Prijzenpakket:
  Diverse geldprijzen, Bonsaiboompjes, Bakkerijbonnen Akkermans, Intratuin bonnen, Douglas en Ici Paris bonnen, flessen drank, bonbons, vleesbonnen, fruitschalen, blender, bestek, dinerbonnen (van Blauw) en in de superronde 500 euro aan prijzengeld!

  Aanvang van de bingo is om 20.30 uur, de deuren van de kantine zijn al om 19.30 uur geopend. Om zeker te zijn van een plaats, kunt u reserveren bij Kees van Rijnsoever (bingo@pvcv.nl of 030-6771520). De supportersvereniging van PVCV verwacht een leuke, drukke en vooral gezellige bingoavond en hoopt u allen te zien op vrijdag 14 april in de kantine van PVCV.

  Dit is de laatste bingoavond van dit seizoen, er zijn al 50 reserveringen binnen dus wees er snel bij!

  P.s. rolstoelbezitters kunnen tegenwoordig ook goed terecht in de kantine van PVCV.