• Voetballen bij PVCV Benjamins: één groot feest!

    Bij PVCV zijn kinderen in de leeftijdsgroep van 4 tot en met 7 jaar (minipupillen JO5 t/m JO7) van harte welkom, om op een ontspannen en plezierige manier kennis te maken met voetbal. Deze drie leeftijdsgroepen zijn de Benjamins van PVCV. Stap voor stap willen we deze groep door middel van plezier op het voetbalveld kennis laten maken met het voetballen bij een club. Alle leeftijdsgroepen spelen op zaterdagochtend en de oudste groep Benjamins (O7) volgt nog een training doordeweeks.

    Wij stimuleren vanuit plezier, de jonge voetballertjes in hun voetbalontwikkeling. Fun staat voorop. Het programma van de Benjamins is door ons zo ingericht dat naast plezier, ieder kind de ruimte krijgt om zich op zijn/haar eigen tempo te ontwikkelen. Hierbij proberen wij het voetballen zo in te richten dat ieder kind zoveel mogelijk balcontact krijgt en lol heeft met de andere spelertjes op het veld. Bij de Benjamins maken we ook intensief gebruik van hulp van ouders/verzorgers bij de begeleiding. En wat is nou leuker dan om 1x in de week met je kind te kunnen voetballen?

    De sfeer bij de Benjamins is ongedwongen. Voor deze leeftijdsgroep is het voor kinderen nog een ontdekking of ze het voetbal ook echt leuk (gaan) vinden. Die ruimte krijgen ze ook. We hebben bij de Benjamins bijna altijd plek en we proberen kinderen ook zo snel mogelijk in te laten stromen, zodat ze snel met het voetbal in aanraking komen. We hebben geen wachtlijst en laten de voetballertjes het hele jaar zo snel mogelijk instromen. We zoeken continu nieuwe spelers in alle drie de leeftijdsgroepen. Dus is uw kind van het geboortejaar 2012, 2013 of 2014, meldt hem of haar dan snel aan!  


    Twijfelt u of uw kind voetbal leuk zal vinden?

    Kinderen mogen de eerste vier weken aaneengesloten vrij mee trainen bij de Benjamins. Hierna moeten de kinderen besluiten of ze lid willen worden bij PVCV. Oftewel uw kind is altijd welkom om een of meerdere proeftrainingen bij te wonen. Neem voor een proeftraining altijd eerst even contact op met coordinator Raymond Maaswinkel via emailadres: benjamins@pvcv.nl