• Bedankt PVCV

  Een kleine zeven jaar geleden was het zover. Ons kind mocht eindelijk gaan voetballen. Lekker met zijn vriendjes bij de Benjamins.

  In het mooie shirt van PVCV in alle vroegte langs de velden. Net als zoveel ouders benieuwd of Daniel misschien wel de nieuwe Messi of Ronaldo zou worden.

  Nou dat viel niet mee. Sta je daar in weer en wind en dan zie je dat je kind druk is met klavertjes vier zoeken. Nou dat is lastig op een kunstgrasveld kan ik je vertellen.

   

  Via de F17 en de F5 werd het de onder de 10/2. Daniel gaf zelf aan dat hij keepen ook wel leuk zou vinden. Met hulp van zijn trainer. Elmer van Dalen en leider Joost Oirschot, hiermee een begin gemaakt. Iedere wedstrijd maar een helft keepen. Ging best wel aardig en Bram van Haarlem bracht hem heel veel bij. Hij kreeg er steeds meer plezier in en via de selectietrainingen liet hij zien dat daar zijn kwaliteiten lagen.

   

  In de onder 11/1 onder leiding van Cor Stols en Barry ging het snel. Door de sterke tegenstand kon hij zich verder ontwikkelen met als beloning dat hij werd geselecteerd door de KNVB. Inmiddels werd ons door Thijs Lindenkamp duidelijk gemaakt dat er verschillende clubs waren die hem wilden zien. Achtereenvolgens mooie stages bij FC Utrecht, Feijenoord en Ajax??

   

  Sinds gisteren is het officieel dat Daniel volgens jaar in het shirt van FC Utrecht speelt. Zijn eigen verdienste maar ook dankzij de steun van heel veel mensen bij PVCV. Daarom bedanken wij de volgende mensen:

   

  Familie van der Gun, Elmer van Dalen, Joost en Isabelle, Roy, Pascal, Esther Poelstra en Kaatje, de gebroeders van der Werf, Bram van Haarlem, Mounir, Cor Stols, Barry, Marc Lecomte en Thijs Lindenkamp die een extra pluim verdiend. Een extra compliment voor Mitch Maas??.dankzij hem kan Daniel, na wat strijd, ook lekker meevoetballen..

   

  Het laatste wat wij kwijt willen is dat wij PVCV vaak als een warm bad hebben ervaren. Met name de groep ouders van de laatste twee jaar heeft indruk gemaakt. Mooie, lieve en kritische mensen met het hart op de juiste plaats. Die zullen wij zeker missen??!!

   

  Nog een paar weken knallen bij Peef en dan is het FORZA UTREG??

   

  Bedankt voor alles en uit het oog is niet uit het hart.

   

  Groet Vivien, Daniel en Kees van Dam