• PVCV 90 jaar !

    Dit seizoen heeft PVCV de respectabele leeftijd van 90 jaar bereikt. Een leeftijd waar we trots op zijn met zijn allen. Aan het begin van het seizoen hebben we hier een feestavond voor gehad maar helaas is daar niet iedereen bij aanwezig geweest  Dit vinden wij heel erg vervelend daarom gaan we in de herhaling op zaterdag 23 september vanaf 20.30.
    Want wat was er van PVCV terechtgekomen zonder de tomeloze inzet van bestuursleden en commissieleden door de jaren heen? Dat zijn juist de mensen die de club hebben gemaakt tot wat hij nu is. Wat zou het mooi zijn als we pakweg met de jeugdvoorzitter van 1989, de secretaris van 2001 en de penningmeester uit de jaren ’90, etcetera, het glas kunnen heffen op ons 90-jarig bestaan.

    Voel jij je aangesproken tot bovenstaande doelgroep, dan mag jij niet ontbreken op de borrel, die wij hiervoor willen organiseren. De gesprekken over de bouw van de tribune, bekerwedstrijden tegen IJsselmeervogels of DOVO, de sloop van de oude kantine onderwerpen waar jij nog op terug wil blikken? Dan hoor jij aanwezig te zijn op onze borrel!

    Met vriendelijke groet,
    De Supportersvereniging