• Dit voorjaar trok PVCV 35+1, voor de laatste keer in deze samenstelling, ten strijde in de competitie tegen 4 teams: FC Breukelen, OSM'75, UVV en Desto. 

    Helaas trok UVV zich direct bij aanvang van de competitie terug. Wellicht had dat te maken met onze reputatie als "Bayern München onder de Utrechtse 35+ teams" waardoor ze zich bij voorbaat kansloos achtten? 
    FC Breukelen hebben we in totaal 1 avond aan het werk gezien. Dat was nota bene op ons eigen sportpark. Ze hadden een sterk team maar waren ook niet opgewassen tegen PVCV 35+1: 2-0.
    De rest van de avonden hebben we ons goed vermaakt met de wedstrijden tegen Desto en OSM'75. Afgelopen vrijdag, op de slotavond bij Desto, konden wij ons tot kampioen kronen. De tegenstanders hadden echter geen zin om daar op een sportieve manier aan mee te werken. Ondanks goed fluitwerk van de scheidsrechter had deze beste man na 7 minuten onsportief gedrag geen zin meer en vertrok naar huis.
     
    Daarna hebben we gedaan waar we voor kwamen: 9 punten in de tas, 3 flessen champagne opengetrokken en feestend naar de kantine toe. Gelukkig was daar de sfeer een stuk beter dan op het veld. Namens degenen die stoppen in ons team willen we onze mooie club bedanken voor de fijne jaren en wie weet tot snel weer ziens!