• PVCV 2 wint en plaats zich voor finale nacompetitie

  11 jun 2019
 • Op overtuigende wijze wist PVCV 2 , onder aanvoering van aanvoerder  Nick Vermeulen, met 4-1 te winnen van sv Ouderkerk 2 en zich daarmee te plaatsen voor de finale van de nacompetitie voor promotie naar de reserve  1e klasse. 

  Op een zonnig en mooi sportpark in Ouderkerk kwam PVCV 2 na een half uur spelen op een verdiende 1-0 voorsprong door Nick Vermeulen. 5 minuten later kwam PVCV 2 op 2-0 door een vrije trap / voorzet  van Levi Jacobs. Volgens Levi was het uiteraard een bewuste doelgerichte voorzet??. 

  Na een welverdiende rust van 20 minuten ! kwam PVCV 2 direct na rust op een 3-0 voorsprong wederom Nick Vermeulen. Daarmee leek de wedstrijd definitief op slot. Maar toch was het David Kraan die met 3 zeer fraaie reddingen zijn ploeg behoede voor een tegengoal.

  Dat was de opmaat naar de 4-0 door Mike Palm en helaas voor David geloofde een aantal spelers het toen wel en moest David toch nog een tegengoal incasseren.

  Mannen gefeliciteerd en beloon jezelf volgende week om deze uitstekende reeks wedstrijden af te sluiten met een mooie prijs en promotie naar de 1eklasse. Een niveau wat het spelplezier en jullie ontwikkeling alleen maar ten goede komt.

  Volgende week zondag 16 juni wordt om 12:00 uur de finale gespeeld tegen Sporting’70 2 op neutraal terrein bij Fc Breukelen. 

  Barry, Dion, Jermo, Robin, Bart, Bas, Robin, Mik, Levi, David, Mike, Colin, Marlon, Kenneth, Nick, Sven, Mike, Julian, Gerard, Herman. SUCCES