• Prachtig samenspel!

    Al na een paar minuten leek de wedstrijd tegen Breukelen een walk-over te worden, toen PVCV tegen een kansloze 3-0 achterstand aankeek. Onze jongens dachten daar echter anders over en waren van plan er een echte wedstrijd van te maken. Thomas ontpopte zich vandaag als een echte goalgetter en miste vrijwel geen kans! Amin strooide met de ene pass na de andere mooie pass, waarmee de achterstand kon worden goedgemaakt na een glaszuivere hattrick van Thomas. Sven had twee mooie acties aan de buitenkant en wist de bal 2x knap voor te krijgen en wederom wist Thomas hier raad mee en scoorde zijn 4e en 5e. Ondertussen hadden we het verdedigen ook steeds meer onder controle. Brent had de taak meegekregen verdedigend te denken en deed goed zijn best. Jesper haalde de counter er steeds goed uit en wist daaruit zelf ook een kans te creƫren. Helaas trof zijn poging ondanks goede aanwijzing van zijn vader (PUNTEREN!!!) geen doel. Koen wist in het doel nog enkele mooie reddingen te verrichten en zo droeg iedereen zijn steentje bij om de achterstand om te buigen.

    De tweede helft werd begonnen met een 4-5 voorsprong en Breukelen leek wat in de war door de goede eindspurt van PVCV. PVCV ging door en zat er overal fel op. Amin kwam door over rechts en wist de bal van een moeilijk hoek achter de keeper te werken. Een schot van Thomas veranderde Sven behendig van richting wat de keeper kansloos liet. Niet lang hierna kon niemand bij een schot van Thomas en tekende hij voor zijn zesde doelpunt van vandaag!! Met nog 10 minuten te spelen was de stand 8-5 in het voordeel van PVCV en was er op basis van het veldspel geen vuiltje aan de lucht.

    Ook de laatste 10 minuten was PVCV duidelijk de sterkere partij. Koen schoot in de korte hoek binnen waar de keeper net niet bij kon. Een misverstand met de trainer (ja, dat kan ook nog) leidde tot een tegen doelpunt, maar het slotakkoord was voor PVCV. Amin knalde de 10e tegen de touwen en de 11e kwam op naam van Koen. Hij wist zich door de verdediging te wurmen en schoot oog in oog met de keeper beheerst en strak binnen.

    Een hele knappe overwinning! Na een slecht begin werden de schouders gerecht en werd de achterstand als team omgebogen. Goed gedaan!!