• Peter Hartings nieuwe voorzitter sponsorcommissie

  5 aug 2022
 • Peter Hartings treedt als voorzitter sponsorcommisie toe tot PVCV Bestuur

  Op de dag dat PVCV exact 90 jaar bestond, heeft het bestuur deze dag van extra glans voorzien door Peter Hartings aan zich te binden als bestuurslid. Peter zal de taken van Laurens Bezemer overnemen in het bestuur, te weten voorzitter Sponsorcommissie. Met deze overname komt een reeds lang spelende wens van Laurens in vervulling: hij wil zich vooral richten op de operatie en niet meer het aanspreekpunt zijn voor het bestuur. Wij zijn Laurens zeer dankbaar voor datgene wat hij ons de afgelopen vijf jaar heeft geboden en zijn zeer blij dat hij actief blijft in de commissie.

  Met de komst van Peter groeit het aantal bestuursleden weer tot vijf en is er op dit moment op papier slechts nog een vacature voor de rol van voorzitter, die sinds 1 augustus is ontstaan na het stoppen van Jan Baltus. Op papier, want het is natuurlijk niet uitgesloten dat wij ook open zullen staan voor leden die het bestuur willen versterken, zonder dat zij de titel voorzitter willen dragen.

  Peter is iemand vanuit de ‘inner circle van PVCV’ opgestaan. Al sinds jaar en dag heeft Peter binding en betrokkenheid met het reilen en zeilen van PVCV. Als voorzitter van SFO heeft hij jarenlang een prominente rol gehad in het proces wat ons het nieuwe paviljoen heeft opgeleverd.

  Op commercieel vlak valt er voor PVCV nog genoeg te winnen en liggen er nog vele kansen. In eerste instantie zal er een duidelijk team geformeerd worden met de huidige leden van de sponsorcommissie. Verrijking van de commissie is een must. Vanuit een betere bezetting kan er visie ontwikkeld worden voor de komende jaren.

  Namens het bestuur heten wij Peter van harte welkom en wensen wij hem veel succes met zijn toekomstige werkzaamheden. Hopelijk inspireert het goede voorbeeld van Peter ook anderen om een stapje naar voren te zetten, want alleen samen kunnen we onze mooie vereniging sterk maken en sterk houden.

  Bestuur PVCV