• Opstelling nodig?

  Thuis tegen SV Vechtzoom speelden we weer een leuk, spannend potje met kansen over en weer. Helaas waren de eerste mogelijkheden niet aan ons besteed. SV Vechtzoom kwam aan de andere kant wat makkelijk aan een doelpunt door een fout achterin en scoorde ook nog 0-2 uit de kluts.

  Sven deed namens PVCV wat terug.
  Een pass richting de tweede paal werd door niemand aangeraakt en verdween zomaar in het doel. De 1-3 liet echter niet lang op zich wachten en wederom liep PVCV achter de feiten aan. Jesper kwam van achteruit een paar keer gevaarlijk door, maar werd steeds net te ver naar buiten gedreven. Op een diepe pass was Sven net iets eerder bij de bal dan de keeper en scoorde hij de 2-3.

  Na de rust was het Thomas die de aansluitingstreffer wist te maken, maar het was wederom SV Vechtzoom die op voorsporng kwam, 3-4. Uit een scrimmage schoot Thomas hard raak met zijn linker been en scoorde wederom de aansluitingstreffer. PVCV rook bloed en ging op zoek naar meer en kreeg dat ook! Fabian scoorde met een bekeken schot in de lange hoek de 5-4. We stonden voor het eerst op voorsprong! Helaas konden we deze voorsprong niet vasthouden en schoot SV Vechtzoom hadr de 5-5 binnen. Luttele seconde voor tijd kwam er zelfs nog een enorme knal van grote afstand op ons doel, maar Koen wist nog net op tijd met zijn voet redding te brengen!

  De 5-5 was misschien wel een terechte uitslag, maar gevoelsmatig hebben we toch de doelpunten wat te makkelijk weggegeven.
  Volgende week misschien toch maar eens een opstelling proberen!