• Allereerst wensen we je een mooi en sportief voetbaljaar toe met veel gezondheid.

  Het nieuwe jaar is begonnen en hopelijk zal dit jaar ons veel voetbal geven. De nieuwjaarsreceptie op 9 januari kan helaas niet doorgaan door de geldende Corona maatregelen. We hopen dat deze Corona maatregelen snel tot het verleden behoren en dat we weer verder kunnen gaan waar we vorig jaar zo plotseling mee moesten eindigen: trainen, wedstrijden spelen, evenementen organiseren en genieten van een drankje in een sfeervolle kantine.

  Het afgelopen jaar werd getekend door Covid-19 en de steeds terugkerende maatregelen. Een ongekende situatie voor de club waarbij telkens de vraag was of we mochten blijven voetballen. Daarnaast stonden we voor de keuze hoe we de kantine zouden gaan invullen. We hebben in januari samen met de handbal de keuze gemaakt om dit te doen met een groep vrijwilligers die hierin het voortouw wilden nemen. Vanaf september zijn ze officieel verantwoordelijk voor de kantine. Ze deden deze taak natuurlijk al direct na het abrupte vertrek van kantinebeheerster Marianne. Naast de vrijwilligers van de andere commissies die ook zo nauw bij de vereniging betrokken zijn, zijn we de kantine-vrijwilligers extra dankbaar dat zij de kantine, het hart van onze vereniging, met nieuwe energie hebben weten te vullen.

  Word jij vrijwilliger bij PVCV?
  Met hulp van veel vrijwilligers is onze club inmiddels goed georganiseerd en dat willen we graag blijven. Toch zijn wij altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Heb je zin om wat te doen voor onze club, laat het ons weten door een mail te sturen naar vrijwilliger@pvcv.nl. Samen zullen we kijken of er een taak is die je aanspreekt.

  We hopen spreken als het sportpark en kantine weer open zijn.


  Het bestuur
  Jan, Laurens, Peter, Dennis, Paul en Jan