•  

  PVCV PubQuiz 2018 volle bak!

  Sinds onze eigen Willem Ruis, Raymond van Maaswinkel, de scepter zwaait bij de activiteitencommissie van PVCV worden er diverse succesvolle activiteiten georganiseerd.

  Zaterdag 9 februari werd de aftrap gegeven voor de eerste PubQuiz onder leiding van Raymond en zijn lieftallige assistentes Angela, Miranda en Elke. Het was afgeladen vol in de kantine, en ieder team dacht wel even met één van die hoofdprijzen naar huis te kunnen gaan, daarnaast waren er ook ronde-prijzen te winnen zoals een schaal bittergarnituur of een rondje bier, kijk, dat zijn nog eens prijzen.

  Het was erg leuk om te zien dat zowel de jeugd met ouders, als de senioren in grote aantallen op de avond waren aangekomen, het voelde ook als een echte clubavond, chapeau! De quiz ging van start en de tap kon open en de bitterballen konden zich gaan opwarmen in het vet. Er waren 10 rondes met verschillende onderwerpen, telefoons waren verboden en er kon niet worden gediscussieerd met de organisatie over uitslagen of antwoorden. De enkeling, Erwin Geurts, die dat toch deed werd als team streng bestraft met toch wel een heel strafpunt, daardoor was het team eigenlijk al kansloos voor een hoge eindpositie, je zal hem maar in je team hebben??????

  Verder was het erg opvallend dat de ronde met vragen over bier ruimschoots werd gewonnen door Dames 1, maar ja die hadden ook Duitsers in het team zoals Tanja Schuil, zij wonnen uiteindelijk ook één van de hoofdprijzen, een lekker avondje bij Maximus. De 2e plek deelde de Dames 1 met de Dames 2 en de ouders van JO10-6 waren uiteindelijk de grote winnaars en gingen met de hoofdprijs naar huis, toppers!

  Kortom het was een superavond, met leuke vragen, een biertje, drankje en een bitterbal. Ik noem hem nu nog de 2e Willem Ruis, maar wie weet, zal ik hem ooit Raymond van Rijnsoever gaan noemen??????.

  Ik kijk uit naar de komende activiteiten bij PVCV:

  Kindercarnaval, 20 februari

  Après Ski, 9 maart (georganiseerd door JO14-1)

  7 vs 7 (gezellig toernooi met na afloop een gezellig feestje), 15 maart

  Darttoernooi, 16 maart

  Bingo, 5 april

  Hans und Heidi; Bier- und Weinfest, 13 april

  Behoud 2e klasse PVCV1, 19 mei ?????