• Onderbouw selectie hoofdtrainers seizoen 23/24

  26 feb 2023
 • Inmiddels is het alweer eind februari wat betekent dat we al weer de laatste maanden van het voetbalseizoen 2022-2023 tegemoet gaan. Maar ook dat we als PVCV alweer actief bezig zijn richting het nieuwe komende seizoen. We zijn blij dat we in een vroeg stadium alle onderbouw hoofdtrainer posities hebben ingevuld en met een zeer goed gevoel het nieuwe seizoen tegemoet kunnen gaan als PVCV.
  We verwelkomen twee ambitieuze jonge trainers met veel ervaring en KNVB TC 2 diploma bij PVCV in combinatie met twee bestaande trainers die momenteel al met veel succes en plezier werkzaam zijn in de onderbouw. Daarnaast blijft de onderbouw onder de bezielende leiding staan van Cor Stols die maar liefst zijn 10e seizoen zal ingaan bij PVCV!

  Hieronder de hoofdtrainers op een rijtje:  TM Onderbouw : Cor Stols
  Onze Cor zal voor het 3e seizoen op rij de talentvolle onderbouw gaan begeleiden als Technisch Manager. Voor het eerst in zijn straks 10 jarig actief zijn bij PVCV zal hij geen eigen team gaan coachen, maar volle aandacht en energie gaan stoppen in de onderbouw. Deze keuze is bewust gemaakt, omdat er voor zijn gevoel nog meer te halen valt uit de onderbouw, zowel op selectie- als breedteniveau dan op dit moment. We hebben het op dit moment al erg goed voor elkaar, maar er zijn nog veel nieuwe ideeën en uitdagingen om een volgende stap te gaan maken met optimale ontwikkeling en plezier voor alle kinderen in zowel selectie- als breedte teams als belangrijkste uitgangspunt.
  Naast zijn werkzaamheden voor PVCV zal Cor komend seizoen ook actief zijn als Hoofd Jeugdopleiding bij een voor hem nieuwe club ASC in Oegstgeest. De combinatie tussen beide clubs ziet hij als zeer interessant en kan elkaar alleen maar gaan versterken in zijn ogen.
  JO8 hoofdtrainer : Peter Gaanderse
  Peter is momenteel volop bezig aan zijn 2e PVCV seizoen als JO8 hoofdtrainer en plakt er komend seizoen dus een nog jaartje aan vast bij zijn favoriete jongste onderbouw leeftijd. We zijn als PVCV erg blij met een ervaren pion op deze voor onderbouw erg belangrijke leeftijd om grote stappen in ontwikkeling en voetbal plezier te creëren.
  Peter is daarnaast erg actief met het kijken en ondersteunen bij onze Benjamins afdeling en zorgt daarmee voor een ideale brug tussen hun en de JO8 leeftijd. We kijken met elkaar weer uit naar een mooi plezierig voetbalseizoen met de nieuwe talentvolle JO8 selectiegroep (2016 lichting).  JO9 hoofdtrainer : Max ter Steege
  We zijn als PVCV erg blij dat komend seizoen Max actief is als nieuwe trainer binnen de onderbouw. Max is 23 jaar en volgt de HBO PABO opleiding om in de toekomst dus voor de klas te gaan staan. Max zijn grootste passie en hobby is voetbal en van daaruit is hij ook al op jonge leeftijd begonnen als trainer. Hij heeft onder andere ervaring opgedaan binnen de onderbouw jeugdopleidingen van FC Utrecht, Ajax en AFC IJburg. Daar heeft hij ook zijn KNVB TC 3 en TC 2 diploma behaald.
  Max is een trainer die met veel energie op het veld staat en dat dus ook van zijn spelers verwacht. Naast het JO9 hoofdtrainerschap (2015 lichting) zal Max ook de trainer worden van de JO13-3 wat komend seizoen ons 1e JO12 selectieteam zal zijn. Hij kijkt er naar uit om straks met volle energie te gaan starten bij PVCV in deze combinatiefunctie en de club mee te helpen een volgende stap vooruit te gaan laten maken.

   

  JO10 hoofdtrainer : Ayoub Amousa
  Bij de JO10 leeftijd (2014 lichting) zien we in de persoon van Ayoub ook een nieuwe trainer binnen de PVCV onderbouw. Ayoub is 21 jaar en woonachting in Leidsche Rijn. De laatste 5 jaar is hij actief geweest binnen de onderbouw en middenbouw van UVV waar hij zelf als speler ook heeft gespeeld. Hij is toe aan een nieuwe omgeving en stap vooruit in zijn trainerscarrière en komt van daaruit PVCV versterken als trainer. Op dit moment volgt hij de KNVB TC 2 cursus die hij dit jaar dus hoopt te halen.
  In het dagelijks leven is hij werkzaam voor de ABN Amro bank, maar staat hij daarnaast het liefst zoveel als mogelijk op het voetbalveld als trainer. Naast het JO10 hoofdtrainerschap zal hij tevens ook assistent trainer gaan worden van de nieuwe JO15-1. Als PVCV kijken we erg uit naar de start van Ayoub en dat hij straks kan gaan knallen met onze nieuwe JO10 teams.
  JO11 hoofdtrainer : Roy van Steenis
  We zijn als PVCV erg blij dat onze huidige JO10 hoofdtrainer ook komend seizoen actief zal zijn bij onze onderbouw en dus meegaat met zijn huidige 2013 lichting naar de JO11. Daar kan hij met de huidige JO10 teams de stap gaan maken naar de 8x8 spelvorm op half veld.
  Roy is dit seizoen voor het eerst actief binnen PVCV als hoofdtrainer. Hij heeft zich in korte tijd al erg populair gemaakt bij zowel spelers, ouders als wel trainer en leiders binnen zijn lichting vanwege zijn 100 procent energie en vooral enthousiasme voor het trainersvak. Van daaruit zet hij graag dus komend seizoen een volgende stap in ontwikkeling en spelplezier van deze lichting. Tevens zal hij zelf ook gaan investeren in zijn eigen ontwikkeling door de KNVB TC 3 opleiding te gaan volgen. Op naar een geslaagd en leerzaam seizoen voor zowel de 2013 lichting als hemzelf!
  Op dit moment zijn we als PVCV ook al volop bezig met de invulling om de overige onderbouw selectieteams voor komend seizoen te voorzien van trainers. Als die posities ingevuld zijn komen, we weer in de lucht welke trainers onze hoofdtrainers komend seizoen gaan ondersteunen bij de verschillende leeftijden.