• Oefenwedstrijd PVCV G-team smaakt naar meer: welk team volgt?

  Zondag 23 maart speelde het PVCV G-team vriendschappelijk tegen de clubgenoten van O14-5 en O15-5. Het spannende duel, dat eindigde in een nipte 7-6 overwinning voor de combi O14-5/O15-5, was een groot succes. En dat smaakt naar meer.

  Het G-team speelt competitie, maar dat is maar 1 keer per maand. En vaak tegen dezelfde tegenstanders. Het duel tegen O14-5/O15-5, aangevuld met 2 gastspelers van UVV en OSM, was daarom een unieke ervaring. Complimenten voor de jongens van O14-5/O15-5, die aan de bak moesten tegen een overtal aan spelers en zich daarbij zeer sociaal opstelden.

  Welk PVCV-team volgt?

  Omdat de oefenwedstrijd van beide kanten zo goed is bevallen, hierbij een oproep aan alle breedteteams van PVCV van 13 t/m 16 jaar: welk team wil op een zondagmorgen ook tegen het G-team oefenen? Gegarandeerd een mooie ervaring voor beide teams! Interesse? Mail naar gvoetbal@pvcv.nl.

  Waarom oefenen tegen het G-team?

  • Je helpt de club en vooral het G-team!
  • Een wedstrijd duurt slechts 2 x een half uur
  • 8 à 9 spelers zijn al voldoende
  • Je hoeft niet vroeg op: de wedstrijd start om circa 11u
  • Het G-team regelt alles, zoals veld en scheidsrechter

   

  Bovenste rij van links naar rechts: Dave (coach G-team), Robin, Mark, Stan, Hugo, Giel, Denise, Ronald (coach G-team), Kevin, Dylan (OSM’75), Peter (coach G-team), Bruno, Hugo, Daan, Bram (UVV), Jarick, Lars en Ronald (coach G-team).

  Onderste rij van links naar rechts: Soufiane, Thijmen, Fenno, Niels, Roan, Ilse, Willem, Abdi, Suman, Ilja en Tom.

  Doelpuntenmakers G-team: Stan 3x, Ilse, Mark en Robin.
  Doelpuntenmakers O14-5/O15-5: Fenno 2x, Lars 2x, Thijmen 2x en Bram.