• (Oefen) Wedstrijden mogen weer! Corona ná 1 juli bij PVCV

  26 jun 2020
 • (Oefen) Wedstrijden mogen weer! Corona ná 1 juli bij PVCV

  Afgelopen woensdag werd bekend dat de Corona-maatregelen verder worden versoepeld per woensdag 1 juli. Dat betekent concreet het volgende:

  1. (Oefen-) Wedstrijden (jeugd en senioren) mogen weer worden gespeeld tegen andere clubs

  2. Ouders mogen weer op sportpark (1,5m afstand blijft van kracht)

  3. De Kantine gaat weer open (apart protocol volgt)

  4. Spelers kunnen weer gebruikmaken van de kleedkamers en douches

  5. Voor bezoekers op het sportpark geldt de 1,5m afstandregel

  6. Algemene maatregelen blijven van kracht: houdt afstand (eigen bidon meenemen en gebruiken), ga naar het toilet voor dat je naar de club komt en was je handen goed.

  Kantine
  De kantine zal gegeven het aangepaste programma tot en met zaterdag 11 juli beperkt geopend zijn. Op de zaterdagen 4 en 11 juli is de kantine wel zeker geopend in verband met oefenwedstrijden.

  Looproutes
  We hebben de hekken binnen en buiten het sportpark inmiddels laten weghalen en de looproutes zullen per 1 juli niet meer van kracht zijn. Onze looproute naar de kantine is niet breed – net als de ruimte tussen de velden - dus houdt daar rekening mee als je elkaar tegemoet loopt. Gun elkaar de ruimte!

  Extra fietsenstalling
  We hebben extra ruimte gecreëerd voor fietsen door de aan veld 1 grenzende parkeerplaatsen af te zetten met dranghekken waardoor bij drukte het compacte fietsenhok kan worden vermeden.

  Oefenwedstrijden
  We begrijpen dat – zelfs zo laat in het seizoen – teams toch zin hebben om weer een potje te gaan voetballen nu dat weer kan en mag. Kijk in een ander bericht op de website welke regels gelden voor een oefenwedstrijd en wanneer er beschikbaarheid is van 1 juli t/m 11 juli. We hebben extra oefenruimte in het schema gezet.