• Nieuwe ronden, nieuwe kansen, nieuwe topklasse, eerste wedstrijd

  De opmaat voor een nieuwe seizoenshelft en een prachtig uitje naar Duitsland. Hiervoor wordt geld opgehaald met acties, inclusief de mogelijkheid om de O14 te ondersteunen met een wedstrijdbal of man of the Match. Vandaag trapt Cor Stols Voetbal af als wedstrijdsponsor. Vanuit de O14, hartelijk dank!

  AS 80, synoniem aan Almere. Er niets mis mee, maar het is het allemaal net niet. Laten we dat gevoel net even wat beter duiden.

  De route naar Almere, de navigatie weet het niet.

  Wonen in Almere, echt bijzonder is het niet

  Surinaamse broodjes wel op de menukaart, maar ze zijn er niet

  Wel vrouwen langs het veld, maar concurrentie voor Karin Bolman komt er na vandaag uit Almere zeker niet.

  Kinderen of ouders van de thuisploeg, die zijn er na afloop in de kantine niet.

  Verder zeker goede voetballer gezien, maar scoren deden ze vandaag.....

  We beginnen scherp, eerste lepenbal van Lotte richting doel. De kleine keeper heeft hem niet. We krijgen overal net even wat meer tijd op het veld van tijdens de eerste seizoenshelft en dan zie je dat de O14 gewoon goed kan voetballen. Koert staat als een koning op het veld het spel te verdelen en we tikken na de 0-1 lekker door. Hugo is achterin de baas en schuift steeds brutaler mee. Zijn beloning komt door de 2-0 van afstand over de keeper heen te schieten. Vervolgens een gekke klutsbal, Ilias is attent en dwingt daarmee de 0-3 af. In de laatste fase van de eerste helft wordt Peef wat slordiger en krijgt AS 80 kansen. Niels houdt zijn doel schoon, waardoor het eigenlijk niet meer mis kan gaan.

  De tweede helft kabbelt verder met wat kansjes vanuit beide kanten. Dan komt de mooiste goal van de dag. Olivier zet met behulp van diverse schijven Ilias vrij voor een leeg doel 0-4.

  Man of the Match: Hugo
  Sponsor wedstrijdbal : Stols voetbal

  Een mooi begin, van een tweede seizoenshelft. Verder kunnen we de poule nu nog niet echt inschatten, maar volgende week mag CSV Apeldoorn naar Vleuten afreizen.

  Man of the match wordt gesponsord door Team Advocaten en the man of the Match door Jasper Evertzen. Om 12.05 begint het spektakel op sportpark Fletiomare Oost.