• PVCV stelt Mitch Maas aan als hoofdtrainer na dit seizoen

    Mitch Maas is komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van PVCV 1. De huidige Technisch manager bovenbouw van de jeugd van PVCV en speler van SCH 1 neemt dan de taken over van John van den Brink, die na 3 jaar bij PVCV aan het einde van het seizoen in goed overleg vertrekt.

    De aanstelling van Mitch Maas als hoofdtrainer past in het beleid van PVCV waarbij de doorstroming van talentvolle jeugd een belangrijk element is. Mitch heeft zelf een groot aantal jaren op een hoog niveau gevoetbald en heeft ook het afgelopen jaar bij de jeugd van PVCV laten zien in staat te zijn individuele spelers maar ook een team te ontwikkelen. De doelstelling is en blijft om PVCV 1 te ontwikkelen tot een stabiele 2e klasser. Deze doelstelling gaan wij graag samen met Mitch de komende jaren invullen.

    Mitch Maas zelf is ook blij met zijn aanstelling: "Ik ben trots dat ik als hoofdtrainer van PVCV 1 ben aangesteld. Het vertrouwen dat PVCV in mij heeft waardeer ik zeer. Ik zie het als een mooie uitdaging om mijn eerste stap als hoofdtrainer te maken bij de vereniging die ik dit seizoen goed heb leren kennen. Ik hoop dat ik mijn laatste seizoen als speler van SCH 1 succesvol kan afsluiten en zal mij vanaf mei volledig gaan richten op PVCV 1 naast het werk wat ik als technisch manager bij de jeugd van PVCV zal blijven doen"