• In de afgelopen periode heeft de terreincommissie hard gewerkt aan een nieuwe plek voor alle doelen. We hebben goed geluisterd naar jullie feedback. Met diverse trainers is overlegd om de doelen op een logische plek te plaatsen. Ook heeft elk doel nu een sticker met daarop het veldnummer waar het doel moet worden opgeruimd. Om het jullie nog makkelijker te maken hebben we nu ook een duidelijke plattegrond en foto’s hoe de doelen moeten worden opgeruimd. Mocht je het niet weten waar een doel moet komen te staan kun je het altijd vragen aan een andere trainer op het veld. Kortom, er zijn geen redenen meer om de doelen niet op te ruimen na het trainen of een wedstrijddag! We gaan er vanuit dat iedereen zich vanaf nu gaat houden aan deze 'opruim regels'!
   
  Om alles verder met betrekking tot het terrein, accommodatie en de doelen goed te laten verlopen willen wij graag aandacht voor de volgende 8 belangrijke punten:
   
  1) Veldverlichting
  Schakel als trainer de veldverlichting van veld 1, 2 en 3 direct uit als je als laatste team van het veld afgaat na training / wedstrijd. De schakelkast zit in de gang van de trap naar de kleedkamers en is zonder sleutel te openen. Elke helft van het veld heeft een schakelaar voor de lichten. Dit is duidelijk aangegeven in de schakelkast. Ondanks dat wij stroom gebruiken van onze zonnepanelen op het dak van de kantine scheelt dit duizenden euro's per jaar aan stroomkosten en levensduur van de lampen als we dit doen.
   
  2) Losse doelen horen bij een veld
  Alle doelen hebben een stickeraanduiding met een veldnummer en horen bij een bepaald veld. Losse doelen niet van het ene veld naar het andere veld verplaatsen. Dit om beschadigingen en dat andere teams geen doeltjes hebben te voorkomen.
   
  3) Losse doelen opruimen
  Dagelijks na de laatste training of wedstrijd de losse doelen naar de opstelplaatsen naast de velden verplaatsen zodat de gemeente onderhoud aan de velden kan doen. Ook de doelen opruimen als het volgende team geen gebruik maakt van de losse doelen. De doelen NIET over het hek heen gooien bij het opruimen, maar maak gebruik van de draaihekjes om beschadigingen te voorkomen.
  De doelen niet op het kunstgras, maar op opstelplaatsen op de tegels zetten. Op veld 1 kunnen de doelen naast de tribune opgesteld worden en op veld 2 kunnen de doelen ook ter hoogte van de middenlijn opgesteld worden (zie opruimplan).
   
  4) Losse doelen op slot zetten
  Alle losse doelen moeten altijd op slot worden gezet op de aangegeven plek van het opruimplan.
   
  5) Inklappen doelen grasveld 4 (wedstrijden)
  Na de laatste wedstrijden op het grasveld moet het vaste doel op grasveld worden ingeklapt. Sleutel van de doelen ligt bij de Wedstrijdtafel.
   
  6) Hoekvlaggen opruimen
  Na de laatste wedstrijd op een dag de hoekvlaggen mee naar binnen en in de kast van het Wedstrijdsecretariaat zetten.
   
  7) Kleedkamers
  Zorg er voor dat de kleedkamers na afloop opgeruimd en schoon zijn. Alle afval in de afvalbak en niet op de vloer. Na douchen altijd de vloer droogtrekken in de kleedkamer
   
  8) Afmelden training
  Gaat je training niet door? Graag even afmelden bij Marianne Kruys, w.kruys@kpnmail.nl, 06-55721539. Met name belangrijk in vakantie periodes (zodat we niet voor niets open gaan), maar daarbuiten ook prettig om te weten (i.v.m. gebruik velden en veldverlichting).
   
  Uiteraard kunnen leiders en spelers ook op bovenstaande zaken letten in plaats van het aan de trainer over te laten. Netjes met het sportcomplex en eigendommen van de vereniging omgaan is sowieso een verantwoordelijkheid van iedereen.