• PVCV begon matig in de regen bij PVCV, maar gelukkig begon Thijmen wel goed, die oog in oog met een speler van SCH als winnaar uit de strijd kwam. PVCV kwam langzaam beter in het spel en kreeg bijna een grote kans na goed doorzetten van Pascalle, maar de laatste man van SCH kon de bal nog net wegtikken, voordat ze oog in oog met de keeper kwam te staan. Vervolgens kreeg Sven een goede schietkans na een mooie pass van Louka. Een pass van achteruit van Twan werd knap verlengd door Pascalle en ook het schot van Louka mocht er zijn, maar zijn inzet ging net voorlangs.

    Het tweede kwart begon PVCV wel goed. Nick gaf de bal met binnenkant voet mee aan Sven langs de lijn, die hem ineens kon voorgeven aan Pascalle, die haar schot nog maar net geblokt zag worden. Duncan wist de bal weer eens snel te ontfutselen van zijn tegenstander en PVCV ging door met aanvallen. Zowel Louka als Brent losten binnen een kort tijdsbestek een hard schot op het doel, maar de keeper van SCH bleek in vorm te zijn vandaag.

    De tweede helft was het Louka die een pass van Pascalle door de lucht verlengde naar Sven die de bal ineens op zijn slof nam, maar wederom stond de keeper in de weg. Nadat Thijmen nog een keer redding had gebracht in een één tegen één situatie, wist PVCV eindelijk te scoren al had het de hulp nodig van SCH. De keeper van SCH wilde de bal vanaf rand strafschopgebied wegwerken, maar schoot tegen zijn eigen speler aan. Louka was er als de kippen bij om de bal in de draai in het lege doel te krullen. Een aanval die we eerder hadden gezien, maar ditmaal was het Jayson die de bal meegaf aan Sven langs de lijn en ditmaal was de voorzet op kniehoogte wat het voor Pascalle te moeilijk maakte om de bal op doel te krijgen.

    In het laatste kwart had de regen en kou zijn tol geëist en was de pijp leeg bij PVCV. Waar iedereen aan een warme douche leek te denken, perste Brent er vlak voor tijd nog een knappe actie uit en wist hij, nadat zijn eerste schot was geblokt, uit zijn tweede poging raak te schieten.

    Dat SCH gedurende de wedstrijd nog 6x wist te scoren en daarmee de wedstrijd met 6-2 heeft gewonnen is een detail.