• Bij PVCV willen we, met name voor het voetbalplezier, dat spelers op hun eigen niveau spelen. Elke speler heeft natuurlijk zijn eigen leercurve en fysieke ontwikkeling. Er zijn spelers, uit andere teams dan de selectie, die op een gegeven moment meer uitdaging op het gebied van techniek, weerstand en positionering willen. Deze spelers kunnen zichzelf via hun coach/ trainer opgeven en vervolgens wordt er door de TM Bovenbouw en Jeugdcommissie bekeken welke speler tijdelijk zal meetrainen bij een selectieteam.

    De spelers die in het weerstandsprogramma komen, zullen vanaf maandag 7 november regelmatig meetrainen bij een selectieteam. Na 3x wordt er geëvalueerd en bekijken we per speler of de uitdaging goed is voor de ontwikkeling van die speler. Er kan na deze 3x gekozen worden voor: 1) verlengen (uitdaging = goed), 2) bij een team laten meetrainen dat één of twee klassen lager speelt en 3) geen extra trainingen meer.

    Voor het weerstandsprogramma geldt: trainingen bij het eigen team gaan voor. Mochten spelers om welke reden dan ook (tijdelijk) de extra training niet met eigen trainingen kunnen combineren, dan valt de extra training weg.

    Dit is verder geen selectietool waarvan gebruik wordt gemaakt bij de nieuwe teamindeling 2023/24.

    Dit geldt voor de leeftijdscategorieën O12 tot en met O17.

    Trainers/ leiders kunnen tot en met dinsdag 1-nov spelers opgeven door te mailen naar Younes (tjc.bovenbouw@pvcv.nl). We gaan uit van maximaal 2 à 3 spelers per team. In de loop van deze week volgt dan de planning voor de periode 7-nov tot 16-dec.