• Naar de top

    Vandaag een thuiswedstrijd tegen DIOS. DIOS komt uit Nieuw-Vennep dus die hadden al een aardige rit achter de rug. In de competitiestand staan ze onderaan zonder punten dus we hebben goede kans op een overwinning.

    Het is lekker weer. Beetje fris maar een zonnetje dus prima om in te voetballen. Na het rondje handen schudden begint de wedstrijd. Uitbraak Stijn, doelpunt. !-0 en de wedstrijd is nog maar amper begonnen. Het begin ziet er goed uit. 5 Minuten later de 2-0 door Ruben. PVCV domineert het spel volkomen en er wordt alleen op de helft van DIOS gespeeld. Toch duurt het nog ruim een kwartier voor het derde doelpunt. Op een of andere manier spelen we toch niet effectief genoeg. Ook weer veel buitenspel zoals we wel vaker zien. De spitsen moeten daar scherper op zijn. Na dit derde doelpunt door Ruben gaat het ineens toch wat sneller, Binnen 10 minuten wordt het 6-0 (doelpunten van Ruben en Soufiane). Even later is het rust.

    Na de rust hetzelfde beeld. Direct al in het begin een combinatie van Thijs L, Younes, Soufiane en de 7-0. Vlak daarop een doelpunt door Milan maar de scheidsrechter keurt hem af. PVCV blijft domineren en met nog verschillende doelpunten van Soufiane, Younes en Ruben komt de eindstand op 11-0. Mooie winst, veel doelpunten gemaakt en de nul gehouden achterin.

    We zijn benieuwd naar de stand in de competitie. De teams die boven ons staan bleken allebei te hebben verloren waardoor de eerste drie teams allemaal gelijk aantal punten hebben. Echter op basis van het doelsaldo staat PVCV nu aan de top. Fantastisch!